返回列表 回復 發帖

回復 #5699 mickeybblim 的帖子

:014: 好呀, 欢迎!

回復 #5701 cammy8080 的帖子

8080师母啊~~
:onion18: :onion14: 我都吃饱饱
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
hi,假書僮~ 我想問呢............太白金星係冰度黎架?? 

回復 #5705 cammy8080 的帖子

未啊
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 18:01 發表
:onion18: :onion14: 我都吃饱饱
靓靓姐你又食饱啦!!

回復 #5708 missing 的帖子

系呀,我唔吃野会卑好多人闹
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 06:05 PM 發表
女仔太肥太瘦都唔好睇,唔好因為減肥唔食野啊,會影響身體呢~ :onion14:

回復 #5704 cammy8080 的帖子

甘叫么啊..
昨晚某师兄..
话你系新一期Hxxxx...
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 18:05 發表
你就好o甘多人关心你,无人理我食野无!!会觉得我肥食小几餐,无所谓,有唔系个仲楚楚可怜的人!!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-28 06:11 PM 發表

夜夜个胃成日唔舒服...佢唔係减肥呀
唉~ 我以前都試過,痛起上黎真係好羅命,好彩而家好番矛事~  :onion10:

夜夜睇下醫生,呢d要長時間keep住食藥至好架~ :onion14:
原帖由 cammy8080 於 28/6/2008 06:08 PM 發表
我成日以為你sat sun 係day off ar
我off mon n tues架
原帖由 Venus_Cat 於 28/6/2008 06:09 PM 發表

女仔太肥太瘦都唔好睇,唔好因為減肥唔食野啊,會影響身體呢~ :onion14:
问题系我无减肥,只不过唔准时食野
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 28/6/2008 06:11 PM 發表

夜夜个胃成日唔舒服...佢唔係减肥呀
cammy底锡,锡晒你
原帖由 missing 於 28/6/2008 06:14 PM 發表

你就好o甘多人关心你,无人理我食野无!!会觉得我肥食小几餐,无所谓,有唔系个仲楚楚可怜的人!!
missing,唔好甘,大家都关心你架。可能时间唔同,大家相处少,多D同大家联络感情 锡返,唔好唔开心