返回列表 回復 發帖
夜夜,我回来坐坐了。:onion18:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-28 09:31 PM 發表

甘你有无见过他呀?:onion14:
哦。。我在msn度看到他喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-29 12:35 PM 發表

哦。。我在msn度看到他喎。。
唔通你又......................
入谷温人
原帖由 howgeemun 於 28/3/2008 10:17 PM 發表
:onion14:  愛人.... 你幾點先返屋企吖 ??
爱人,近来少见你上网,好挂住你啊
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 Stephenlai1986 於 29/3/2008 01:52 AM 發表
夜夜,我回来坐坐了。:onion18:
考试考到点?

回復 #4992 夜雨馨 的帖子

夜~来了~~
入谷温人

回復 #4993 toyo88 的帖子

系呀,你今日没做

回復 #4994 夜雨馨 的帖子

早放~你呢??:onion14:
入谷温人

回復 #4995 toyo88 的帖子

我1-8点咯,今日心情特别兴奋
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-29 05:36 PM 發表
我1-8点咯,今日心情特别兴奋
有几兴奋呀??
入谷温人

回復 #4992 夜雨馨 的帖子

test very bad....
no eyes to see....
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。

回復 #4998 Stephenlai1986 的帖子

成功系失败老毋~~~:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 29/3/2008 05:40 PM 發表

有几兴奋呀??
因为明天我会投入峇厘既怀抱
原帖由 Stephenlai1986 於 29/3/2008 05:48 PM 發表
test very bad....
no eyes to see....
:014: 唔好甘啦,下次努力点
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-29 05:54 PM 發表

因为明天我会投入峇厘既怀抱
又真糸几兴奋啵~~ 来回飞机票要几多$$呀??:onion14:
入谷温人