返回列表 回復 發帖
夜猫来了。:onion05:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-3-30 01:21 PM 發表

唉。。唔怪得个个都未起身喇。。。:019:
我黎喇~~今曰都有做~~不过迟做早放~~
入谷温人
来扫地。。。
大帅哥。。。。
来坐坐。:onion18:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
仲有无人啊????
原帖由 vwwo 於 2008-3-31 11:27 PM 發表
仲有无人啊????
有就有。。不过。。迟左D囖。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-1 12:32 PM 發表

有就有。。不过。。迟左D囖。。:019:
一阵又到我唔得闲。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-4-1 12:48 PM 發表

一阵又到我唔得闲。。。。。。。。
没相干喇。。重有机会。。。:onion14:
:onion05:  夜夜去左度假... 上黎幫距推一推先... :014:
原帖由 howgeemun 於 2008-4-1 05:47 PM 發表
:onion05:  夜夜去左度假... 上黎幫距推一推先... :014:
mun mun,你点啊?
你好返D未啊?
唔知夜夜几时返呢??

好期待夜夜的靓人靓景相呀。。。
:sleeps: :sleeps: errrrrrrrr
LiFe iS fuLL Of pAIn
pass by
LiFe iS fuLL Of pAIn
路過…有無人呢~
.I see solutions not problem..........
.........................
睇黎都係無人
.I see solutions not problem..........
.........................