返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-13 11:43 AM 發表
281139,近来忙既点野,多谢大家既支持同关心。
你地有没讲我坏话?281140
有呀。。讲你唔记得我地左啦。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 13/4/2008 11:52 AM 發表

有呀。。讲你唔记得我地左啦。。。
我边有,我近来忙,你地既然讲我坏话
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
:onion05: :onion05: 进来看夜夜:014:

原帖由 夜雨馨 於 2008-4-13 12:13 PM 發表

我边有,我近来忙,你地既然讲我坏话
夜~~好耐无见喇...........
入谷温人
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-13 11:43 AM 發表
281139,近来忙既点野,多谢大家既支持同关心。
你地有没讲我坏话?281140
没有。
要好好照顾自己。别忙或累坏乐。
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
谁还记得我。。。:onion14:
大帅哥。。。。

回復 #5233 ddly 的帖子

我记得。:014:

回復 #5234 Stephenlai1986 的帖子

果然是brother!!
大帅哥。。。。
夜夜不在。:019:
帮夜顶一顶~:onion14:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
:onion14: 今天很静噢。。。

原帖由 walala 於 2008-4-14 01:10 AM 發表
:onion14: 今天很静噢。。。
唉。。唔止今日啦。。这一排都是咁静啊。。:onion31:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
唔靜唔靜.....

wahaha..... 唔靜 <-- 好似系西游記入面其中一個徒弟既名 :onion05:

回復 #5240 howgeemun 的帖子

唔靜? 那老二‘唔能’咧?
如果有靓女常来,老二应该会常来。
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-14 02:15 PM 發表
唔靜? 那老二‘唔能’咧?
如果有靓女常来,老二应该会常来。
問題系呢度除了馨...已經無曬靚女 ....