返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-5-1 10:05 PM 發表

讲得好,你都醒左呀
都没睡过。。同朋友出去吃饭兼吹水。。刚刚才返到没耐。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-1 10:34 PM 發表

都没睡过。。同朋友出去吃饭兼吹水。。刚刚才返到没耐。。
kl无落水咩??呢度落大水:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-1 10:40 PM 發表

kl无落水咩??呢度落大水:onion14:
唉。。热到火烧咁呀。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-1 10:45 PM 發表

唉。。热到火烧咁呀。。
个钟前都系好热,但系依家爽哂喇:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-1 10:47 PM 發表

个钟前都系好热,但系依家爽哂喇:onion14:
你就爽啦。。家阵这度都是好热。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-1 10:53 PM 發表

你就爽啦。。家阵这度都是好热。。。
天气冻冻~~饮杯热茶(自已冲):onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-1 10:55 PM 發表

天气冻冻~~饮杯热茶(自已冲):onion14:
哈。。哈。。咁我都去整番杯冷饮先。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-1 11:00 PM 發表

哈。。哈。。咁我都去整番杯冷饮先。。。
话者夜d会落水le~~
入谷温人

回復 #5520 toyo88 的帖子

哦。。望是咁望啦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-1 11:07 PM 發表
哦。。望是咁望啦。。
今晚我呢度应该好好睡:onion14:
入谷温人

回復 #5522 toyo88 的帖子

是啊。。不过。。家阵我就真系要去睡了。。你慢慢玩啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-1 11:11 PM 發表
是啊。。不过。。家阵我就真系要去睡了。。你慢慢玩啦。。。
我都系想甘讲~~ :sleeps: :sleeps:
入谷温人
:019: 个个都走了。。。

你来迟了
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
寻人有没人见过我既partner,夜&天,另一个楼主,没他张相!:onion03:
他失踪好久,担心他!希望你地见到他叫他快点返来
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?