返回列表 回復 發帖
hihi, drop by and say hi :014: :014: :014:
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
原帖由 kingjames 於 2008-5-3 02:17 PM 發表
hihi, drop by and say hi :014: :014: :014:
kingjames~你果度去唔到既??
入谷温人

回復 #5574 toyo88 的帖子

我都去吾到:onion14:
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 toyo88 於 2008-5-3 02:29 PM 發表

kingjames~你果度去唔到既??
没去顶去唔到呀。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
  路過 say hi..

回復 #5577 ed_teck 的帖子

hi~阿爷
入谷温人
dont talk about that place @ here la :019: , go later if u want, fixing now
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
原帖由 wk.hoo 於 3/5/2008 01:06 PM 發表

是啊。。我大多数在度。。
这里一时好慢,因为太多人玩啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 kingjames 於 3/5/2008 02:17 PM 發表
james ,欢迎你进来坐坐啊!
原帖由 ed_teck 於 3/5/2008 05:20 PM 發表
  路過 say hi..
德德,唔卑路过,要坐坐

回復 #5582 夜雨馨 的帖子

夜~~你黎喇~~~
入谷温人

回復 #5583 toyo88 的帖子

:onion05: 系呀,快点去新家啦,自贴区有野睇

回復 #5584 夜雨馨 的帖子

ok~收到!!!:onion05:
入谷温人

回復 #5585 toyo88 的帖子

睇左没
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-4 01:51 PM 發表
睇左没
好靓,好靓
入谷温人