返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 07:41 PM 發表

甘做,你几点开工架?我1-8,你呢:014:
你就好啦1-8,我8.30到做嗮工为止:019:
原帖由 toyo88 於 14/3/2008 07:43 PM 發表

我既时间唔一定既wor~好似今曰甘12点到5点几.....:onion14:
你到底做么架:onion31:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 ckhooi74 於 2008-3-14 07:42 PM 發表

睇咗,唔错啊,我自己既仲差,又便宜,哈哈
钓生鱼唔嗮买咁好的
系lo~依家后悔左.....夹依家好少钓鱼:onion14:
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 14/3/2008 07:45 PM 發表

你就好啦1-8,我8.30到做嗮工为止:019:
辉哥哥你几点开工架?我之前几个星期没有休息,搞到我病现在都未好,身体差晒
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 07:45 PM 發表

你到底做么架:onion31:
嘛讲过左lo~:onion14:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 07:46 PM 發表

系lo~依家后悔左.....夹依家好少钓鱼:onion14:
我都整年无钓鱼了。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 07:46 PM 發表

辉哥哥你几点开工架?我之前几个星期没有休息,搞到我病现在都未好,身体差晒
8点半开工,我7点就醒了。。:019: 那你要多点休息哦:014:
原帖由 toyo88 於 14/3/2008 07:48 PM 發表

嘛讲过左lo~:onion14:
你话走私?都唔知系唔系真架。我要闪啦
原帖由 ckhooi74 於 14/3/2008 07:53 PM 發表

8点半开工,我7点就醒了。。:019: 那你要多点休息哦:014:
你好惨啦,那我都闪啦,
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 07:54 PM 發表

你好惨啦,那我都闪啦,
慢行,小心哦!
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 07:53 PM 發表

你话走私?都唔知系唔系真架。我要闪啦
除左走私,我仲卖........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
入谷温人
原帖由 夜雨馨 於 2008-3-14 06:38 PM 發表

你系唔系想整个Tvbnow都卑我吓死
唉。。咁都要你放上来才知会唔会架。。。
:019:

信我喇。。我敢讲你唔会吓到我地咯。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 08:03 PM 發表

除左走私,我仲卖........
哦。。有超人同粉红星喎。。。

回復 #598 wk.hoo 的帖子

你都识货啵~!!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-14 09:41 PM 發表
你都识货啵~!!!
哈。。哈。。出来行。。。点都要识番多少野的。。。