返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-15 12:08 PM 發表

:019: :019: 自认唔系靓女咯!!

不过我入黎甘耐都无同你倾过计添!:014:
靓就算得是。。不过,都几有特色咯个样。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-14 09:52 PM 發表

最近无乜mood做啊。。。。。
唉。。做运动都讲mood。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-15 01:10 PM 發表

靓就算得是。。不过,都几有特色咯个样。。
特色???你讲呢两个字,好迷!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-15 01:15 PM 發表

特色???你讲呢两个字,好迷!!
好有个性咯。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-15 12:03 PM 發表

靓女早晨啊
夜夜。。。下午啦。。你重讲早。。??
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-15 01:26 PM 發表

好有个性咯。。
:024: 讲清楚D啦!好易令人误会嘎!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
:onion05: 夜夜的场。。

入黎睇睇。。:onion05: :014:
  come by and grab a cup of tea :onion14:
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
casey...我腳好痛吖....

回復 #5777 howgeemun 的帖子

what happened? did u go snowballing
洛杉磯湖人俱樂部 / 如果人間有未來,一定是綠色的。
原帖由 howgeemun 於 2008-5-15 02:41 PM 發表
汶汶,你无事吖嘛。。
呢排好少见你入黎我个度倾计了。。最近好忙吗?
原帖由 喵喵囡囡 於 15/5/2008 12:42 PM 發表
甘都俾你见到!!!

以后唔好点我相啊!!
靓女要望多几眼架
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 kingjames 於 15/5/2008 02:34 PM 發表
  come by and grab a cup of tea :onion14:
权少,你来左
原帖由 howgeemun 於 15/5/2008 02:41 PM 發表
爱人你脚咩事
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件