返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 20/5/2008 01:29 AM 發表

想等娘子军多过兄弟兵,我睇仲有排吖~~~~~~:019:
吾紧要,慢慢来啦,靓姐未训,顾住身体,吾好吃甘多药
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
:onion05:  casey casey casey.....

回復 #5919 howgeemun 的帖子

mandy mandy mandy ,爱人我头痛胃痛,多下要训啦:sleeps:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-20 02:09 AM 發表
mandy mandy mandy ,爱人我头痛胃痛,多下要训啦:sleeps:
:onion14:甘就乖乖地去訓喇...
我最愛扣扣了
夜夜~早晨~:onion14:
入谷温人
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-20 01:15 AM 發表

拒昨晚讲你
噢。。夜夜。。你都咁讲我。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-20 01:19 AM 發表

甘严重,好似见度鬼甘 ,需要睇医生没
看过喇。。医生讲心病还需夜夜医。。。夜夜就是我的药。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:18 PM 發表

看过喇。。医生讲心病还需夜夜医。。。夜夜就是我的药。。
我帮你医
入谷温人
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 01:20 AM 發表

系囖,下次饮茶揾多几个靓女出黎,睇拒仲有无甘多野讲!!
靓姐。。你唔好咁对我啦。。我咁乖。。对你又咁(惊)从。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 01:29 AM 發表

想等娘子军多过兄弟兵,我睇仲有排吖~~~~~~:019:
哈。。哈。。有靓姐的老公阿靓老带队。。紧系强大架喇。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-20 12:22 PM 發表

哈。。哈。。有靓姐的老公阿靓老带队。。紧系强大架喇。。
甘我下次一脚申开拒!
:onion14:  casey ??
我最愛扣扣了
馨馨,你响边啊??
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 01:37 PM 發表

甘我下次一脚申开拒!
哦。。真唔真呀。。我就唔系几信了。。。
来夜夜场看看。。。