返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-5-22 11:23 PM 發表

我都系受到人地架啧。。。。。。。。。。。。。。。
早排我都收过几次由你度发出既野,
好彩我醒目,无登入.阿大就......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-22 11:26 PM 發表

早排我都收过几次由你度发出既野,
好彩我醒目,无登入.阿大就......
哈。。哈。。阿大就。。就。。阵亡左了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #6024 wk.hoo 的帖子

我都系以为靓姐搵我有事snd个网站黎,我才中招既咋。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-22 11:25 PM 發表

哈。。哈。。靓姐就拿出来同你地分享了。。
我今日都仲有收到啊~~~~~~

回復 #6025 ckhooi74 的帖子

我都有去到个网站,不过我聪明才智,聪明伶俐,聪明绝顶......所以我无入到
入谷温人

回復 #6026 vwwo 的帖子

边个架?
原帖由 toyo88 於 2008-5-22 11:35 PM 發表
我都有去到个网站,不过我聪明才智,聪明伶俐,聪明绝顶......所以我无入到
超。。你是死好运。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-22 11:36 PM 發表
边个架?
阿华仔==》canz
哈。。哈。。唔小你地了。。去睡先。。

回復 #6031 wk.hoo 的帖子

我都:sleeps: 喇~~
入谷温人
又散band啦~~~~
凌晨来帮夜夜看下场。。。

原帖由 walala 於 2008-5-23 12:43 AM 發表
凌晨来帮夜夜看下场。。。
walala你真好,,辛苦你了'''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-5-23 01:09 AM 發表

310838walala你真好,,辛苦你了'''
你去哪里了。。。久没看到你:014:

夜夜。。唉。。夜夜又没在。。。