返回列表 回復 發帖
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:32 AM 發表

睇黎 TVBNOW 搞個<女友介紹所>版區,一定好受歡迎啦~ 
你想介绍香港既女仔俾我识啊
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:32 AM 發表

如果对我好既就嘴淡啦
對你好至唔好嘴啖呀,咁隨便嘴人,即係好唔衛生啦,會病病架~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:33 AM 發表

車貽好似<米芝蓮>至出名之嘛~ 
兄toyo牌都系贵野黎架~~日本出品~
入谷温人
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:31 AM 發表

知音人我地饮杯:onion14:
:onion14:乾杯..cheers~~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:32 AM 發表

睇黎 TVBNOW 搞個<女友介紹所>版區,一定好受歡迎啦~ 
都幾好woh...我會參加..識多d朋友仔..:onion05:
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:34 AM 發表

你想介绍香港既女仔俾我识啊
有個<女友介紹所>版區,你想識乜野國籍,乜野膚色嘅人都得啦~

係呢,黑珍珠岩矛呀?? 夜晚唔使著燈,慳好多電費架~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:34 AM 發表

對你好至唔好嘴啖呀,咁隨便嘴人,即係好唔衛生啦,會病病架~ 
唔怕 我百病不侵架
入黎兄弟帮睇下。。:onion05:
原帖由 地獄天使貓 於 2008-7-8 12:36 AM 發表

都幾好woh...我會參加..識多d朋友仔..:onion05:
睇你個名,仲以為你係女仔,幾乎想走埋黎來個擁抱添,原來係男人黎架,我啋~~~~~~~~~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-8 12:37 AM 發表

有個<女友介紹所>版區,你想識乜野國籍,乜野膚色嘅人都得啦~

係呢,黑珍珠岩矛呀?? 夜晚唔使著燈,慳好多電費架~ 
我比较对猫有兴趣D

回復 #6930 地獄天使貓 的帖子

错! 係女仔先岩!

回復 #6933 ckhooi74 的帖子

你又想识女仔??
入谷温人
好啦..各位...聽日要做工...早d抖...晚安...
原帖由 kingworld 於 2008-7-8 12:37 AM 發表

唔怕 我百病不侵架
唉~ 暗示唔掂添,衹好明示喇,我係話你咁隨便嘴嘴,同你嘴我驚病病呀~~ 
原帖由 地獄天使貓 於 2008-7-8 12:40 AM 發表
好啦..各位...聽日要做工...早d抖...晚安...
bye~~:onion14:
入谷温人