返回列表 回復 發帖

回復 #7081 Venus_Cat 的帖子

又见面喇:onion10:
入谷温人
各位兄弟姐妹晚上好,我来了。有人在吗?
原帖由 kingworld 於 2008-7-9 12:39 AM 發表
路过
hi~ kingworld~ 
原帖由 toyo88 於 2008-7-9 12:41 AM 發表
又见面喇:onion10:
hi,toyota~

回復 #7085 Venus_Cat 的帖子

咬咬??爪爪??:onion10:
入谷温人
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-9 12:42 AM 發表

hi~ kingworld~ 
点啊 有无想我呀
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
恭喜tvbnow update新版本 6.0.0恭喜恭喜
换了新版本,感觉很不适应啊!看不见钱了!还要点开!
大家好!!
~My wishes Over The Airspace~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-9 12:38 AM 發表

我幫你執執佢喇,聽晚黎收貨啦~ ps:唔包得架~ :onion14:
地獄天使貓 收貨呀,呢個矛甘閃,大家都會睇得舒服d啦~ ↓
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 kakaka1668888 於 2008-7-8 11:47 PM 發表

你姣嗎?
尋晚已想應你,可惜剛剛 TVBNOW 要 Updrate,上唔番黎,至而再應一樣啦~ 

我唔係幾姣,你就一定巧姣啦,周圍都見你蹤影~ 哈哈~~
原帖由 toyo88 於 2008-7-9 12:45 AM 發表
咬咬??爪爪??:onion10:
咬咬爪爪是貓的本性,乜你唔知咩~ 哈哈~~
原帖由 kingworld 於 2008-7-9 12:49 AM 發表

点啊 有无想我呀
想你幹嗎?? 有得分?? 哈哈~~ 

連發幾個回貼,好似灌水咁添,拔衹係回答人地,唔想給人感覺唔睬人啦~

原帖由 假書僮 於 2008-7-9 12:06 AM 發表

hi~ 假書僮~ 做乜做手語?? 我唔地台架~ 哈哈~~
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-9 12:39 AM 發表

嘩~ 你咪架,多謝先喎,咪點我呀~ 
是不是這個
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件