返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-1 11:15 PM 發表

噢。。我没钱的话。。好多人同野都会同我过不去架。。:019:
:onion14: ''男生最重要是有钱有车有屋~那就没有人会跟你过不去哦~~
原帖由 raytian 於 2008-6-1 11:18 PM 發表

:onion14: ''男生最重要是有钱有车有屋~那就没有人会跟你过不去哦~~
咁都要有钱先至可以有其它野咯。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-1 11:20 PM 發表

咁都要有钱先至可以有其它野咯。。。:019:
:014: ''那你现在觉得赚够吗?
原帖由 raytian 於 2008-6-1 11:21 PM 發表

:014: ''那你现在觉得赚够吗?
唔。。我觉得未够。。钱有边个嫌多??
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-1 11:26 PM 發表

唔。。我觉得未够。。钱有边个嫌多??
:019: ''对啊~我很想赚很多很多~可以给家人最大的享受'''
原帖由 raytian 於 2008-6-1 11:30 PM 發表 :019: ''对啊~我很想赚很多很多~可以给家人最大的享受'''
哈。。哈。。。自己又可以享受。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-1 11:34 PM 發表
哈。。哈。。。自己又可以享受。。
所以现在我要读高高''做工就可以拿多多,,以后可以赚钱钱钱~
原帖由 raytian 於 2008-6-1 11:37 PM 發表

所以现在我要读高高''做工就可以拿多多,,以后可以赚钱钱钱~
唉。。我就没咁的机会左了。:019:。你真系要给心机去读啊。。。:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-1 11:39 PM 發表

唉。。我就没咁的机会左了。:019:。你真系要给心机去读啊。。。:014:
''你也是~祝你年年老板起薪满满'''老板给花红又多多'''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-6-1 11:47 PM 發表

319725''你也是~祝你年年老板起薪满满'''老板给花红又多多'''
噢。。承你贵言啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-1 11:52 PM 發表

噢。。承你贵言啊。。
:onion14: ''我也会努力读书~做个男强人''''
:onion05: 我来啦,电脑network搞掂啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-2 12:07 AM 發表
:onion05: 我来啦,电脑network搞掂啦
''你来啦'''夜
原帖由 raytian 於 2/6/2008 12:10 AM 發表

''你来啦'''夜
我一来,他们就潜水
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-2 12:19 AM 發表

319745我一来,他们就潜水319746319747
:sleeps: 夜~祝你有个好梦''