返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-6-2 02:30 AM 發表

3嫂都親口話3哥樣衰,無唔會差得過佢嘅~!

你係阿大定阿2??
我就是阿二了。。至平凡低调的一个。。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2/6/2008 02:42 AM 發表

準備食嘢,我早餐淨係飲咗豆漿就走去跑步,開始肚餓.
健康早餐,甘你吃饱饱喔:onion18: :onion14:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-2 02:33 AM 發表

唔系甘既意思,唔只你,仲有德德,汶汶,八八哥哥,天距地都会担心,我知你地为我好
知就好喇。。。唉。。咁多个朋友中。。你是最粗心那个。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-6-2 02:48 AM 發表

平凡低調好D,越來你就係阿二,邊個係阿大??
哈。。哈。。迟下你就知架了。。他是一个高调的人。。。
原帖由 wk.hoo 於 2/6/2008 02:45 AM 發表

知就好喇。。。唉。。咁多个朋友中。。你是最粗心那个。。。
点解,粗心?
各位我要训啦,晚安,发个好梦
原帖由 cammy8080 於 2008-6-2 02:19 AM 發表

無理由樣衰得過3哥嘅
此言差而,此言差而~~
入谷温人
馨妹妹早晨。。。:onion05: :014:
:014: :014: 馨馨早晨!!!!入嚟请你饮杯茶先~:onion14: :onion14:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 toyo88 於 2008-6-2 08:00 AM 發表

此言差而,此言差而~~
阿三。。。你是靓仔来架。。我知的。。早十年前。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-2 08:59 AM 發表
馨妹妹早晨。。。:onion05: :014:
阿大。。咁早就来撩夜夜喇。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-2 09:23 AM 發表
:014: :014: 馨馨早晨!!!!入嚟请你饮杯茶先~:onion14: :onion14:
噢。。你出来啦。。。我重以为你去潜水喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-2 09:42 AM 發表

噢。。你出来啦。。。我重以为你去潜水喎。。
:onion31: :onion31: 最近我都上唔到嚟啊!!!

不過已经有人同我解释,點解會咁啦!:019: :019:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-2 09:44 AM 發表

:onion31: :onion31: 最近我都上唔到嚟啊!!!

不過已经有人同我解释,點解會咁啦!:019: :019:
咁就好了。。你没上来这几日。。我闷到抽筋啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-2 09:52 AM 發表

咁就好了。。你没上来这几日。。我闷到抽筋啊。。
甘你就要去捉下筋喇~~
入谷温人