返回列表 回復 發帖
原帖由 raytian 於 7/6/2008 01:59 AM 發表

324873''谁打给你哦,,坏人?
天,给机会你跟cammy,我先睡咯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-7 02:02 AM 發表

324875天,给机会你跟cammy,我先睡咯324876
:014: ''乱说''早点睡~发个好梦''
原帖由 vwwo 於 7/6/2008 02:02 AM 發表

你食左药未啊?
未啊,就来去吃:onion05:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-7 02:04 AM 發表

324877未啊,就来去吃:onion05:
食左正训,唔系D感冒唔会清!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:06 AM 發表

唔識呀~!佢打嚟把聲好細聲,佢話佢叫Ryan,我以為d推銷電話,我就話我唔識英

文,佢話唔緊要,問我係咪中國人?跟住話想識個中國女仔做女朋友,話我好nice,又講得出我住边,又話响我附近工作,同我好近,嘩~!嚇到即刻收線呀 ...
又真系几恐怖哦~~~~

回復 #6976 cammy8080 的帖子

暗恋你的人
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:06 AM 發表

唔識呀~!佢打嚟把聲好細聲,佢話佢叫Ryan,我以為d推銷電話,我就話我唔識英

文,佢話唔緊要,問我係咪中國人?跟住話想識個中國女仔做女朋友,話我好nice,又講得出我住边,又話响我附近工作,同我好近,嘩~!嚇到即刻收線呀 ...
''变态叔叔''你要小心点啊~还有你身边的朋友,她不可能有你的电话的,,除非有人出卖你了,,以后出门小心点,,注重四周~

回復 #6979 cammy8080 的帖子

有没有可能你的朋友玩你??
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:19 AM 發表

我唔識架~!聽佢把聲唔係唐人,我D friend個個都係中國人.
你唔打电话俾你最近D朋友?

回復 #6983 cammy8080 的帖子

那要小心点啊
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:25 AM 發表

我打咗,但佢哋返緊工,叫我lock门喎~!
我睇你都系揾定D架撑放响身边会安全D!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:31 AM 發表

我有呀~!但都好驚
他不会这么大胆啦~他故意打给你是让你能记得他,,有先男的有点变态,,因为知到你不会喜欢他,,所以还这么胡闹'让你对他印象很深刻''当他傻的无聊没事做就可以啦''':sleeps:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:31 AM 發表

我有呀~!但都好驚
你无同屋企人一起住咩?
原帖由 raytian 於 2008-6-7 02:37 AM 發表

324884他不会这么大胆啦~他故意打给你是让你能记得他,,有先男的有点变态,,因为知到你不会喜欢他,,所以还这么胡闹'让你对他印象很深刻''当他傻的无聊没事做就可以啦''':sleeps: ...
乜有甘既人既咩?
原帖由 vwwo 於 2008-6-7 02:40 AM 發表

乜有甘既人既咩?
''都说啦,  是变态老啊~有什么不能做的le'':onion14: