返回列表 回復 發帖

回復 #6989 vwwo 的帖子

有阿~~~~
我之前在某亲戚家时~~有个变态老打电话来说埋D变态野
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:45 AM 發表

有咁嘅人?你咁清楚佢諗セ,你又係咁架??

當佢無聊,我都仲驚驚地,今晚又約咗人出街.
:onion14: '乱讲~'我对心理学有点兴趣'''如过我是你的话我会把男的电话号码给到完我100多个朋友,,让他们招待这个无知的人''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:47 AM 發表

靚姐,我同屋企人住,依家下午11点幾,返哂工無人呀!
隔离邻居有无人啊?
可以考虑过去同拒地联络下感情哦!

回復 #6994 raytian 的帖子

哈哈~~~~我之前都是这样~~~
不过现在比较少玩
原帖由 raytian 於 2008-6-7 02:49 AM 發表

:onion14: '乱讲~'我对心理学有点兴趣'''如过我是你的话我会把男的电话号码给到完我100多个朋友,,让他们招待这个无知的人''324890
好似有D用哦!
原帖由 vwwo 於 2008-6-7 02:52 AM 發表

好似有D用哦!
:onion14: ''又有人骚扰你?

回復 #7001 cammy8080 的帖子

我只是和熟的朋友玩miss call~~
尤其是晚上
原帖由 cammy8080 於 2008-6-7 02:58 AM 發表

住咁耐,隔鄰左右都好小見,

個個都好似怕人咁.
甘你自己就要好小心喇!!

回復 #7004 cammy8080 的帖子

以前嘛
我又黎八下先:onion05:
原帖由 lcw1234 於 2008-6-7 03:26 AM 發表
我又黎八下先:onion05:
赖仔,你又饮完返黎啊?
原帖由 vwwo 於 2008-6-7 03:31 AM 發表

赖仔,你又饮完返黎啊?
今日饮barley掺HL,GOOD:onion14:
原帖由 lcw1234 於 2008-6-7 03:35 AM 發表

今日饮barley掺HL,GOOD:onion14:
周时都甘劈法,你睇住身体啊!!
扫下场先....:onion14:
入谷温人
返屋企啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?