返回列表 回復 發帖

回復 #7057 夜雨馨 的帖子

我系话忘记咗我地啊。。。:019:
原帖由 ckhooi74 於 8/6/2008 12:08 PM 發表
我系话忘记咗我地啊。。。:019:
我爱人唔系甘既人,拒一个星期返一起啫,辉哥哥唔好误会拒啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #7059 夜雨馨 的帖子

返黎都无入黎探下我地。。:019:
我地都好呱住佢架。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-8 12:15 PM 發表
:onion05: :onion05: :onion05:

回復 #7061 raytian 的帖子

天弟弟你灌水啊。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-8 01:19 PM 發表
天弟弟你灌水啊。。。
:onion14: 刚起来运动有罪吗?黑帮组织的辉哥老大,,你动刀我好怕哦....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-6-8 01:22 PM 發表

:onion14: 刚起来运动有罪吗?黑帮组织的辉哥老大,,你动刀我好怕哦....325998
哦。。天兄。。刚刚才起身啊。。。唉。。你就爽咯。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-8 01:29 PM 發表

哦。。天兄。。刚刚才起身啊。。。唉。。你就爽咯。。:019:
:014: ''你这么这样讲呢?你很早就起来?
原帖由 raytian 於 2008-6-8 01:35 PM 發表

:014: ''你这么这样讲呢?你很早就起来?
是啊。。唉。。为两餐。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-8 01:37 PM 發表

是啊。。唉。。为两餐。。。。
:onion14: ''生活难过啊'''
原帖由 ckhooi74 於 8/6/2008 12:15 PM 發表
拒有野忙啫,你可以msn拒架
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 raytian 於 2008-6-8 01:37 PM 發表

:onion14: ''生活难过啊'''
唉。。难过都是要过。。天没绝人之路。。。
:onion05: 来看看夜夜的场。。。

原来甘多人 miss 我架 ......
对唔住啊。。。  我hostel未有internet...所以次次要Online都要去CC。。。:onion03:
而且刚刚开学无几耐就鬼死甘忙。。。。所以好少上。。。。:onion03:
我都好挂住你地啊。。。。 
:014: 不过我E+要返HOSTEL煮饭了。。。。 
我会尽量抽时间上来找你地架啦 
原帖由 howgeemun 於 2008-6-8 05:23 PM 發表
  原来甘多人 miss 我架 ......
对唔住啊。。。  我hostel未有internet...所以次次要Online都要去CC。。。:onion03:
而且刚刚开学无几耐就鬼死甘忙。。。。所以好少上。。。。:onion03:
我都好挂住你地啊。。 ...
:onion14: ''汶好忙哦'''读书加油吧'''''''