返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-6-8 05:23 PM 發表
  原来甘多人 miss 我架 ......
对唔住啊。。。  我hostel未有internet...所以次次要Online都要去CC。。。:onion03:
而且刚刚开学无几耐就鬼死甘忙。。。。所以好少上。。。。:onion03:
我都好挂住你地啊。。 ...
甘下次未揾唔到你饮茶~~~~~
夜~好闷呀......:019:
入谷温人
:onion05: 来撑夜夜的场。。。。

路过的。。。
平凡的人希望,天才的人创造。
夜夜你在那裏
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
黎顶馨妹妹场。。:onion05:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-10 10:55 AM 發表
黎顶馨妹妹场。。:onion05:
唉。。没见到夜夜就输钱。。。。夜野。。你去左边啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
夜夜去左边??:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 11:52 AM 發表
夜夜去左边??:019:
唔通。。。夜夜都输到趴在度。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 12:04 PM 發表

唔通。。。夜夜都输到趴在度。。
夜夜都赌波??!!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 12:05 PM 發表

夜夜都赌波??!!!
小赌怡情嘛。。。:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 12:11 PM 發表

小赌怡情嘛。。。:014:
跟住越赌越大,米变烂赌婆??......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 12:13 PM 發表

跟住越赌越大,米变烂赌婆??......
咁到时候。。我地就伸出爱慕之手来感化夜夜。。。

到时。。又有伟大的爱情故事发生了。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 12:17 PM 發表

咁到时候。。我地就伸出爱慕之手来感化夜夜。。。

到时。。又有伟大的爱情故事发生了。。。。
你就想啊,癞蛤蟆!!

回復 #7086 vwwo 的帖子

l靓姐系咪妒忌我地对馨妹妹好啊。。