返回列表 回復 發帖
原帖由 假書僮 於 2008-7-17 09:36 PM 發表
如你有興趣組團,可聯絡兄弟幫robinbatman,他有one group人。  
噢....... ....假兄你有所不知喇.....事关我迟d会比较忙,所以少上黎既关系.......
入谷温人
大家晚上好!
原帖由 CC517 於 2008-7-17 09:38 PM 發表

V貓你好.
我好鍾意你呢隻貓,我可以撻嗎?? 
原帖由 cck_my 於 2008-7-17 09:45 PM 發表
大家晚上好!
hi~ 健仔~ 你好~ 
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-17 09:47 PM 發表

我好鍾意你呢隻貓,我可以撻嗎?? 
送比你囉.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
原帖由 cck_my 於 2008-7-17 09:45 PM 發表
大家晚上好!
老大, 你好呀.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-17 09:49 PM 發表

送比你囉.
謝謝~ 唔使額外貼出黎架,成個版面嘅野都可以自己攞到架,問聲你係先係尊重你啊~ 
原帖由 toyo88 於 2008-7-17 21:43 發表

噢....... ....假兄你有所不知喇.....事关我迟d会比较忙,所以少上黎既关系.......
明白,明白!點首歌給你
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-17 09:51 PM 發表

謝謝~ 唔使額外貼出黎架,成個版面嘅野都可以自己攞到架,問聲你係先係尊重你啊~ 
啊, 知道, 多謝指教, 新來唔懂嗎.
外星貓E生
原帖由 CC517 於 2008-7-17 09:54 PM 發表

啊, 知道, 多謝指教, 新來唔懂嗎.
圖片就指住該幅圖 Mouse 右 Click,成頁網頁則另存新檔即可~ 
大家晚上好、好、好啊!
原帖由 Venus_Cat 於 2008-7-17 09:57 PM 發表

圖片就指住該幅圖 Mouse 右 Click,成頁網頁則另存新檔即可~ 
我都有一串貓, 但係放埋一齊就唔會旭, 點可以將d gif檔串埋一齊呢.
外星貓E生

回應 CC517 第 8169 篇文章

太空猫~,你好吗?
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-17 10:20 PM 發表
大家晚上好、好、好啊!
HI~ NIC~ 
原帖由 CC517 於 2008-7-17 10:22 PM 發表

我都有一串貓, 但係放埋一齊就唔會旭, 點可以將d gif檔串埋一齊呢.
十分簡單,先張咁多幅圖SIZE均一,之後用 Ulead GIF Animator 夾埋佢地一齊即可~