返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-14 01:39 PM 發表

有D唔惯.....
阿三同我的兄弟情升华了。。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-14 01:42 PM 發表
两兄弟突然间感情咁好既。。 唔通。。
哈。。哈。。阿大。。你跌二百万给我。。我地的兄弟情都会升华架。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 01:45 PM 發表

哈。。哈。。阿大。。你跌二百万给我。。我地的兄弟情都会升华架。。。
:onion05: ''我free啦''退出家族了''''
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-6-14 01:47 PM 發表

:onion05: ''我free啦''退出家族了''''332064
甘你米无靠山左LO~??!!打劫~!!
入谷温人
原帖由 raytian 於 2008-6-14 01:47 PM 發表

:onion05: ''我free啦''退出家族了''''332064
噢。。天兄。。今日咁早啊。。。:014:

回復 #7359 wk.hoo 的帖子

哦。。老三跌二百万俾你。。?

回復 #7360 raytian 的帖子

天弟弟。。:onion14:
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-14 01:54 PM 發表
100个 J ~
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-14 01:54 PM 發表
咁你是阿大喎。。紧是要多过阿三架喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 01:57 PM 發表

咁你是阿大喎。。紧是要多过阿三架喇。。。
''4人帮过然是黑帮组织'''辉哥是头头
到处乱打枪别人''怕怕
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 raytian 於 2008-6-14 02:01 PM 發表

332073''4人帮过然是黑帮组织'''辉哥是头头
到处乱打枪别人''怕怕332074
怕怕就快给~!!
入谷温人

回復 #7367 raytian 的帖子

天弟弟又在乱说话了。。
谁打枪啊。。。

回復 #7368 toyo88 的帖子

原来是老三搞鬼。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-14 02:02 PM 發表
天弟弟又在乱说话了。。
谁打枪啊。。。
:onion05: toyo toyo toyo toyo toyo
原帖由 ckhooi74 於 2008-6-14 02:03 PM 發表
原来是老三搞鬼。。。
D野样样起价~又要养2头家,唔系甘点撑呀............
入谷温人