返回列表 回復 發帖
原帖由 yng 於 22/6/2008 11:32 AM 發表

原来夜夜同king哥。。。
:onion03: :onion03: 你唔好信啊,我一生就甘完啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 ed_teck 於 22/6/2008 11:33 AM 發表
  骨摸零, casey..
邊個激你啊?
卑人毁我清誉,话我同King哥,阿哥快点帮我
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-22 11:34 AM 發表

:onion03: :onion03: 你唔好信啊,我一生就甘完啦
男欢女爱喜好正常既事。。。 色即是空,空即是色
原帖由 yng 於 22/6/2008 11:37 AM 發表

男欢女爱喜好正常既事。。。 色即是空,空即是色
卑你同你老公毁我清誉,我都退隐Tvbnow
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
  冇辦法喇妹...
我妹咁靓, 咁善良.. 自然多人喜歡...
清者自清, 唔洗解釋太多.. 哈哈..
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-22 11:40 AM 發表

卑你同你老公毁我清誉,我都退隐Tvbnow338641
对唔住。。。 系我错。。。万般带不走 唯有孽随身。。。我都系出家算了。。。:019:
原帖由 ed_teck 於 22/6/2008 11:41 AM 發表
  冇辦法喇妹...
我妹咁靓, 咁善良.. 自然多人喜歡...
清者自清, 唔洗解釋太多.. 哈哈..
我要学你做隐形人啦,清誉对一个女人来讲好重要
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 yng 於 2008-6-22 11:44 AM 發表

对唔住。。。 系我错。。。万般带不走 唯有孽随身。。。我都系出家算了。。。:019:
年級咁細就出家.. 出嫁 BB?? 哈哈...
原帖由 yng 於 22/6/2008 11:44 AM 發表

唔驶甘严重,你唔好信其他人讲啊。我有爱人架啦
原帖由 ed_teck 於 22/6/2008 11:45 AM 發表

年級咁細就出家.. 出嫁 BB?? 哈哈...
拒老公咪kakaka咯,拒地等16岁成年结婚
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-22 11:45 AM 發表

338646我要学你做隐形人啦,清誉对一个女人来讲好重要338647
放心wow... K字頭出名花心, 冇人會信的.. 哈哈....
原帖由 ed_teck 於 22/6/2008 11:48 AM 發表

放心wow... K字頭出名花心, 冇人會信的.. 哈哈....
甘又系 阿哥最了解
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-22 11:47 AM 發表

拒老公咪kakaka咯,拒地等16岁成年结婚
係咪指腹為婚果種啊? e + 仲興?
kakaka 兄, 睇過貨版未啊? 將來同你講恕不退貨就慘了...
原帖由 ed_teck 於 22/6/2008 11:51 AM 發表

係咪指腹為婚果種啊? e + 仲興?
kakaka 兄, 睇過貨版未啊? 將來同你講恕不退貨就慘了...
Yng仲系Bb女一个,我睇都系指腹为婚
原帖由 ed_teck 於 2008-6-22 11:48 AM 發表

老实讲,我老公仔系唔系出边坤佐好多女???