返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-6-23 10:51 PM 發表
:014:  雖然媽媽整得唔好食... 但卻係最懷念的...
你就好啦,我妈都唔识整,搞到我想学都唔知要点。。。。
原帖由 ed_teck 於 23/6/2008 10:54 PM 發表

:onion14: 皇帝妹.. 邊敢惱你啊...
德德至锡我
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 ed_teck 於 2008-6-23 10:51 PM 發表
:014:  雖然媽媽整得唔好食... 但卻係最懷念的...
哗!你好幸福。。。羡慕死我
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 10:56 PM 發表 甘你就多点返屋企啦
:019: 我都想... 但是政府唔喜歡我返屋企.. 不斷起油起 toll 錢...

回復 #8155 ed_teck 的帖子

礼拜个日至打黎,睇住D标系甘升
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 11:03 PM 發表
礼拜个日至打黎,睇住D标系甘升
:onion14: ''别驾车嘛可以咯''夜夜

回復 #8157 raytian 的帖子

甘我点返工,我家去公司很远,如果搭火车很危险,晚上回时
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 11:55 PM 發表
甘我点返工,我家去公司很远,如果搭火车很危险,晚上回时
''东西拿回家做嘛可以咯''

回復 #8159 raytian 的帖子

可以的话我也想,而且不用对着魔女
:sleeps:  想早d 休息... 聽日仲有好多野做...

bye bye 咁多位...
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-23 11:59 PM 發表
可以的话我也想,而且不用对着魔女
我教你个办法,放个八卦镜~邪着她~那就风平雨顺了~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #8161 ed_teck 的帖子

仲以为你训左,岩岩m你没回我?甘你早D休息啦
晚安德德

回復 #8162 raytian 的帖子

有甘易就好
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-24 12:05 AM 發表
有甘易就好
打小人~

回復 #8165 raytian 的帖子

我不能哪么坏