返回列表 回復 發帖
夜夜:onion14: ...我来吹夜风
:onion05: casey.... im coming.....
原帖由 howgeemun 於 2008-6-24 10:49 PM 發表
:onion05: casey.... im coming.....
汶汶~~ 你无次次甘快走喇~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-24 10:50 PM 發表

汶汶~~ 你无次次甘快走喇~~
你又想点???
原帖由 yng 於 2008-6-24 10:51 PM 發表

你又想点???  
他走左喇.......:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-24 11:11 PM 發表

他走左喇.......:019:
我来了。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 11:13 PM 發表

我来了。。。。
汶汶又走左喇.....:019:
入谷温人
:onion05:  未走啊。。。。
不過就要返宿舍了。。。 :onion03:
原帖由 howgeemun 於 2008-6-24 11:19 PM 發表
:onion05:  未走啊。。。。
不過就要返宿舍了。。。 :onion03:
咁你早D返啦。。挂住我地啊。。。我地都会挂你架。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-24 11:21 PM 發表

咁你早D返啦。。挂住我地啊。。。我地都会挂你架。。。
  放心啦。。。。你地乖乖地睇住夜啊。。。。 要提醒距吃飯同訓啊。。。。  我走啦
原帖由 howgeemun 於 2008-6-24 11:25 PM 發表

放心啦。。。。你地乖乖地睇住夜啊。。。。 要提醒距吃飯同訓啊。。。。  我走啦
汶汶.......
入谷温人
原帖由 howgeemun 於 2008-6-24 11:25 PM 發表

我又遇你唔到啦。。。。。。。。。
夜夜早晨~~~:onion14:
入谷温人
馨妹妹早晨。。:onion05: 老三早晨。。:onion14:

回復 #8195 ckhooi74 的帖子

早晨~阿大~寻晚又无蒲头既??
入谷温人