返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-27 11:36 PM 發表
阿哥我又要
已經隔左夜, 用來喂獅子的.. 聽日買過俾你...
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-27 11:36 PM 發表

听多几次。。德德兄你就习惯架喇。。
真係越聽越順耳...
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-27 11:37 PM 發表

噢。。你系要搞到出晒血才爽的。。
洗唔洗咁激烈啊?
原帖由 ed_teck 於 27/6/2008 11:38 PM 發表

记得我要咖喱鱼蛋
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #8347 ed_teck 的帖子

阿爷决赛有无心水呀
原帖由 ed_teck 於 2008/6/27 15:34 發表

.... 不如整粒魚旦喇....
你比魚旦.我比包魚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ed_teck 於 2008-6-27 11:38 PM 發表

个串鱼旦留返来俾你养老啦。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-27 11:41 PM 發表
阿爷决赛有无心水呀
我都唔知點選好... 未開始歐洲盃前買了兩件波杉..
一件係德國, 一件係西班牙.. 我都唔知要支持邊隊好...
不過 力量型 vs 技術型.. 好期待...
原帖由 ed_teck 於 2008-6-27 11:38 PM 發表

真係越聽越順耳...
噢。。开始接受咁的感觉的嘛。。。冧吗。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ed_teck 於 2008-6-27 11:39 PM 發表

洗唔洗咁激烈啊?
她是钟意咁激烈架。。几爽架。。。
原帖由 ed_teck 於 27/6/2008 11:44 PM 發表

岩岩出粮就甘大洗
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 ed_teck 於 2008-6-27 11:44 PM 發表

我就看好德国了。。话晒他地大赛的经验多过西班牙咯。。

只是个人的意见。。
原帖由 yng 於 2008-6-27 11:42 PM 發表 个串鱼旦留返来俾你养老啦。。。。
省返.. 聽日整返熱當早餐...
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-27 11:45 PM 發表

噢。。开始接受咁的感觉的嘛。。。冧吗。。。
仲有少少 high high 地...
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-27 11:47 PM 發表

她是钟意咁激烈架。。几爽架。。。
你醒佐没???