返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 12:45 PM 發表
系电脑有问题...........
咁家阵重有问题吗??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #8394 wk.hoo 的帖子

RESTART左,无问题LO~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 12:55 PM 發表
RESTART左,无问题LO~
哦。。咁今晚论坛又是你的世界了。。:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-28 01:12 PM 發表

哦。。咁今晚论坛又是你的世界了。。:014:
惊问题又出现......
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-28 01:14 PM 發表

惊问题又出现......
哈。。哈。。咁就听天由命咯。。
:onion05: 返屋企报道:onion14: :onion14:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-28 03:56 PM 發表
:onion05: 返屋企报道:onion14: :onion14:
我回来了''':onion05:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 #8400 raytian 的帖子

天帮主好!
原帖由 cck_my 於 2008-6-28 09:30 PM 發表
天帮主好!
:onion14: ''龙头大佬~你好啊''你今天没出去走吗?

回復 #8402 raytian 的帖子

刚走了Pasar Malam回来!:onion05:
原帖由 cck_my 於 2008-6-28 09:54 PM 發表
''跟女朋友去?:onion05:
原帖由 cck_my 於 2008-6-28 09:54 PM 發表
哦。。cck兄。。你好。。

回復 #8404 raytian 的帖子

:019: 没有女友

回復 #8405 wk.hoo 的帖子

2哥你个样好奸呀!
原帖由 cck_my 於 2008-6-28 10:12 PM 發表
:019: 没有女友
'那你有喜欢的人吗?