返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 02:22 PM 發表

节哀顺变..........
咁你跌多少来安慰下我啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-30 02:42 PM 發表

咁你跌多少来安慰下我啦。。
系你真正需要时,我一定会帮你~:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 02:44 PM 發表

系你真正需要时,我一定会帮你~:019:
哦。。阿三。。乜你今日好似没咩精神咁架????
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-30 02:51 PM 發表

哦。。阿三。。乜你今日好似没咩精神咁架????
迟D少上黎喇.......:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 02:54 PM 發表

迟D少上黎喇.......:019:
咁是咩事。。:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-30 02:59 PM 發表

咁是咩事。。:onion31:
做工....温食....新环境......:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 03:02 PM 發表

是好的开始。。你做咩咁的样。。给心机去做。。:onion31:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-30 03:03 PM 發表

是好的开始。。你做咩咁的样。。给心机去做。。:onion31:
希望唔系条死路......:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 03:02 PM 發表

加油..支持你
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 03:10 PM 發表

希望唔系条死路......:019:
路是人行出来架。。你没开始就咁讲。。有没搞错啊。。:024:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-30 03:12 PM 發表

路是人行出来架。。你没开始就咁讲。。有没搞错啊。。:024:
有压力嘛~~:019:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 03:13 PM 發表

超。。巴士金句。。你有压力。。我有压力啊。。。有压力只是借口。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-30 03:16 PM 發表

超。。巴士金句。。你有压力。。我有压力啊。。。有压力只是借口。。
你唔明架喇.....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 03:17 PM 發表

你唔明架喇.....
唉。。我遇过的事。。。算了。。。你给心机去做。。

就算唔掂。。至少你都对得住自己。。
原帖由 toyo88 於 2008-6-30 03:13 PM 發表

究竟系咩工?点解会甘唔开心?