返回列表 回復 發帖

回復 #8577 cammy8080 的帖子

叫下你咯~~
无么事啦~~

回復 #8579 cammy8080 的帖子

甘样黎话我....
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-2 04:07 PM 發表
你又知道。。?
她星期一二休息。。。

原帖由 cammy8080 於 2008-7-2 05:16 PM 發表
我邊捨得話阿2哥哥个好朋友吖...(通常D明星拍拖.都稱對方係好朋友)
她是二嫂哦。。。你是三嫂。。。所以不能讲她

回復 #8581 walala 的帖子

今天星期三了嚄。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-7-2 05:19 PM 發表
今天星期三了嚄。。
你们说她几天没上线。。。所以是几天前:014:

回復 #8585 walala 的帖子

咁都得。。
原帖由 cammy8080 於 2008-7-2 05:22 PM 發表

我無講佢呀....WALALA你咁講...阿2哥哥返嚟見到會對我架!!
不用怕。。。老三会帮你顶的。。。

原帖由 ckhooi74 於 2008-7-2 05:24 PM 發表
咁都得。。
唔系你估。。。

:onion14:  casey 冇上來?
原帖由 cammy8080 於 2008-7-2 05:22 PM 發表

我無講佢呀....WALALA你咁講...阿2哥哥返嚟見到會對我架!!
啊。。我唔会咁对cammy妹你架。。。:019:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #8591 wk.hoo 的帖子

家族战斗。。。伟哥+伟嫂 VS 三佬+cammy
原帖由 ed_teck 於 2008-7-2 06:08 PM 發表
:onion14:  casey 冇上來?
是啊。。都有几日见到夜夜了。。。:019:
原帖由 yng 於 2008-7-2 08:28 PM 發表
家族战斗。。。伟哥+伟嫂 VS 三佬+cammy
哈。。哈。。。都是要多得你咯。。。
夜夜唔要我地喇..................:019:
入谷温人