返回列表 回復 發帖
夜夜...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 raytian 於 2008-7-24 07:21 PM 發表

''那我记错了,是废王'''
噢噢噢。。天兄你家阵钟是唔记得我。。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回應 wk.hoo 第 8731 篇文章

伟哥
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 11:56 AM 發表
伟哥
咁早就醒??昨晚咁早去睡。。

回應 wk.hoo 第 8733 篇文章

你又知..
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 12:24 PM 發表
你又知..
看番阿大个度D帖就知咯。。。钟拿埋阿大的奖金喎。。。几开心啊。。

回應 wk.hoo 第 8735 篇文章

我讲咗啦..
电脑仲没关..
米迟咗少少睡啊..
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 12:33 PM 發表
我讲咗啦..
电脑仲没关..
米迟咗少少睡啊..
是咩。。。又同我讲早D睡。。真是几早啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-26 12:36 PM 發表

是咩。。。又同我讲早D睡。。真是几早啊。。。
早少少咯..都话
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 12:37 PM 發表

早少少咯..都话
]

唉。。。开始嫌我烦了。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-26 12:40 PM 發表
]

唉。。。开始嫌我烦了。。。。。。。。。。。。。。
我无讲啊..你自己嫌烦咋
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 12:43 PM 發表

我无讲啊..你自己嫌烦咋
我看到你咁的反应。。我就。。。。

回應 wk.hoo 第 8741 篇文章

你要么反应啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 01:26 PM 發表
你要么反应啊...
我要这几种反应。。
夜夜。。。听讲你胃痛,而家好返d未?要睇医生吃药啊。。。。