返回列表 回復 發帖
good morning~~~喵喵~~~:onion05:

評分次數

• wwinglin

一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
Hallo...大家好...我是今天喵喵會客室的代班DJ...王力宏...

評分次數

• wwinglin

原帖由 夜雨馨 於 2008-2-11 02:55 AM 發表

那你新年很多节目?:014:
一般啦~~拜年食飯看戲,年年都差不多:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-11 02:59 AM 發表
good morning~~~喵喵~~~:onion05:
咁遲架, 我要去瞓啦, 祝你日日都開心快樂
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-11 03:09 AM 發表
Hallo...大家好...我是今天喵喵會客室的代班DJ...王力宏...
你都好遲喎, 罰你幫我招呼朋友, 我要去瞓啦
原帖由 wwinglin 於 2008-2-11 03:15 AM 發表

你都好遲喎, 罰你幫我招呼朋友, 我要去瞓啦
没问题...有我在...万事保在我身上...
原帖由 wwinglin 於 2008-2-11 03:14 AM 發表

咁遲架, 我要去瞓啦, 祝你日日都開心快樂
喵喵~~晚安
我才剛醒來~~~:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-11 03:23 AM 發表

喵喵~~晚安
我才剛醒來~~~:onion14:
我听人家讲...女子剛醒起來的时候是最靓的 ...如果是真的 ...post相!!!
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-11 03:28 AM 發表

我听人家讲...女子剛醒起來的时候是最靓的 ...如果是真的 ...post相!!!
我只聽說過.....每個人剛醒和快去睡的樣子是最可怕的....
原帖由 viento 於 2008-2-11 03:32 AM 發表

我只聽說過.....每個人剛醒和快去睡的樣子是最可怕的....
吾啦 ...只有刚刚要去睡的樣子是最可怕 ...你不信...快地叫猫猫post给我们看
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-11 03:36 AM 發表

吾啦 ...只有刚刚要去睡的樣子是最可怕 ...你不信...快地叫猫猫post给我们看
要post都係你post先啦~~~你係公認的靚仔~~~
原帖由 viento 於 2008-2-11 03:40 AM 發表

要post都係你post先啦~~~你係公認的靚仔~~~
post左咯....
<--------------喝着水...
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-11 03:44 AM 發表

post左咯....
咁有型呀~~~~

咁我都post咗~~~

←............
原帖由 viento 於 2008-2-11 03:49 AM 發表

咁有型呀~~~~

咁我都post咗~~~

←............
你地好像是卡通来ka...
送给你们....:sleeps: