返回列表 回復 發帖
back back~~~:onion05:

王子~~~晚安
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
hello  
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
貓貓.... 我黎喇 -3-"

評分次數

• wwinglin

原帖由 wwinglin 於 11/2/2008 03:12 AM 發表

一般啦~~拜年食飯看戲,年年都差不多:onion14:
靓喵喵
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 lux1261 於 2008-2-11 06:10 AM 發表
hello  
哦。。。阿妹都系度喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
早晨...咁多位!!!!!!
我都回來啦
原帖由 howgeemun 於 2008-2-11 07:04 PM 發表
貓貓.... 我黎喇 -3-"
靚女汶汶, 祝你笑口常開
原帖由 lux1261 於 2008-2-11 06:10 AM 發表
hello  
亞妹~~每次看到你的背影都覺得你好攰
喵喵  去會議室同亞爺逗利時:014:
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 01:35 AM 發表
喵喵  去會議室同亞爺逗利時:014:
... 昏
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-11 09:51 PM 發表

靓喵喵
靚女馨馨, 我今日唔開心,
有人出價90元買3支, 我應承後, 佢又話要看貨才決定, 又話驚用唔晒, 又話要可不可以先買兩支
天呀原價要120元3支架, 我最後將佢放落黑名單,d電郵才停止, 點解點人成日講好價錢先來問問題
救命
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 01:38 AM 發表

... 昏
唔好暈住~~我來啦:onion05:
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 01:35 發表

亞妹~~每次看到你的背影都覺得你好攰
我岩岩先同亞爺講....
~~~無訓吁!執屋呀!
拆左窗嫌布落黎洗.
點解個窗甘污jo 既.
甘又抹埋個窗..
d窗嫌布浸左響浴剛.
浸完罹去洗衣機洗.
又覺得個浴岡甘污jo既.
洗完個浴剛又覺得個廁所污jo .
跟住....................................................
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 01:43 AM 發表

唔好暈住~~我來啦:onion05:
:onion05: 走佬