返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-10-20 17:05 發表
各位朋友,好耐唔上黎啦。。
因为系两三个星期前,我妹妹发生好严重既车祸。。差点就同拒讲再见!
双脚都断了,两边腰都有骨折。。最后放铁枝在她脚与骨里面。。
系个好大既手术。。
之后我妈咪系医院照顾我妹妹既第二日因为 ...
oh ! It's too bad !!  
u have to take care of yourself too !!
~ boyboy 俱乐部 ~
祝馨妹妹一家人平平安安,身体健康。。
馨,很久没你消息,一有你消息就是这样的事!
无论如何,我地精神上一定支持你地架
你的妹妹@妈妈系需要你的照顾架,你要坚强
要照顾人的同时亦要照顾自己
祝你妹妹@妈妈早日康复

回應 夜雨馨 第 9302 篇文章

夜雨馨~~  希望你妹妹&mum早曰康復
原帖由 夜雨馨 於 2008-10-20 05:05 PM 發表
因为系两三个星期前,我妹妹发生好严重既车祸。。差点就同拒讲再见!
系个好大既手术。。
馨馨好掛著你啊
同時請代問候細妹及你媽媽﹐
好好保重﹐ 你細妹會好快回復正常架﹐
慢慢做物理治療好快就可以正常行路番啦﹐
我地會支持你﹐
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 夜雨馨 於 2008-10-20 05:05 PM 發表
系个好大既手术。。
夜夜,别太伤心!你妹妹一定会好的!只要长期的做护理治疗!不要拒绝,就一定会有美好的希望!
你也要好好照顾自己的身体啊!你不可以累倒啊!你事你美的精神支柱,你一定要再坚强下去!
祝你及你的家人早日康复!我们大家都会一直的支持你的!你要保重啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
系个好大既手术。。
有D乜野需要帮手既,你可以打个电话俾我!
馨~,好久没有你的消息了,最近好吗?
来顶下啦 pg 2 啦
夜夜,,生日快乐~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多谢大家关心,我妹妹今日出左院啦。。
10日之后再复诊,之后睇情况,复原进度,至可以安排做护理治疗。。
多谢同我讲生日快乐既eddie(阿爷),天,仲有八八哥哥(toyo88)。。
我唔可以一一回复,系度同关心我既,祝福我妹妹既朋友,讲声多谢!!

如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-11-14 12:24 AM 發表
多谢大家关心,我妹妹今日出左院啦。。
10日之后再复诊,之后睇情况,复原进度,至可以安排做护理治疗。。
多谢同我讲生日快乐既eddie(阿爷),天,仲有八八哥哥(toyo88)。。
我唔可以一一回复,系度同关心我既,祝福我妹妹既朋友,讲声多谢 ...
你都要坚强D, 我地全部撑你架!

回應 夜雨馨 第 9323 篇文章

你去做你既野喇~~
入谷温人

回應 夜雨馨 第 9323 篇文章

为你一家人献上祝福..愿你地平安
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
帮夜顶上去!!
入谷温人