返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 01:35 AM 發表
喵喵  去會議室同亞爺逗利時:014:
亞爺係邊樹派利事, 我睇唔到:onion03:
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 01:46 AM 發表

:onion05: 走佬
:onion05: 唔好走住~~比利事我先
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 01:43 AM 發表

唔好暈住~~我來啦
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 01:46 發表

唔比走....恭喜發財利是逗來!
亞爺你好陳而家人少少快d比利是我和喵喵!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 01:50 AM 發表

再追:onion05: ~~亞爺~~喵喵祝你東成西就,橫財就手, 步步高陞,利事逗來
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 01:48 發表

亞爺係邊樹派利事, 我睇唔到:onion03:
佢邊有派利時吁!我地要出絕招!
現錢唔夠.. 聽日..
多謝阿妹 & 喵喵
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 02:05 AM 發表
現錢唔夠.. 聽日..
多謝阿妹 & 喵喵
亞爺~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 02:04 AM 發表

佢邊有派利時吁!我地要出絕招!
好野~~亞妹我地成功佐一半啦~~ :tu02:
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 02:05 發表
現錢唔夠.. 聽日..
多謝阿妹 & 喵喵
6219071 元呢d乜野梨架..
速速磅唔好兩頭望!
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 02:06 AM 發表

亞爺~~
:014: 我都祝喵今年生意興隆, 工作順利

祝妹身體健康, 快快樂樂
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 02:08 發表

好野~~亞妹我地成功佐一半啦~~
喵喵 一日未收利亞爺利是我地伸要努力加油
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 02:11 AM 發表

6219071 元呢d乜野梨架..
速速磅唔好兩頭望!
:onion14: 咁都唔夠.. 證明你地份量幾重
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 02:14 AM 發表

:onion14: 咁都唔夠.. 證明你地份量幾重
咁真係要好重手先得啦
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 02:11 發表

:014: 我都祝喵今年生意興隆, 工作順利

祝妹身體健康, 快快樂樂
恭喜發財
利時逗來