返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 04:59 PM 發表

厄~~~~~~~~~我想知道,我幾时做咗三嫂嘎??點解我都唔知嘅??
甘你依家知喇~~
入谷温人
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 04:56 PM 發表
老三有几个三嫂啊。。
有幾個啊??大哥哥,講我知。我帮你清除情敌!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #977 喵喵囡囡 的帖子

依家有两个咯。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 05:00 PM 發表

甘你依家知喇~~
:019: 我幾时有答应啊???你都未問過我喔!

回復 #978 ckhooi74 的帖子

咁邊個係你情敌啊??:014:

回復 #980 喵喵囡囡 的帖子

无啊。。我无情敌啊。。
我话老三啊。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 05:01 PM 發表

:019: 我幾时有答应啊???你都未問過我喔!
甘你唔想咩??
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 05:05 PM 發表

甘你唔想咩??
你连問都冇問,根本就係冇尊重我喔!

回復 #981 ckhooi74 的帖子

哦!我明啦!

靓仔叔叔,太花心,你唔敢講~~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-28 05:07 PM 發表

你连問都冇問,根本就係冇尊重我喔!
人地林住...... ......唔通我林错....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-5-28 05:12 PM 發表

人地林住...... ......唔通我林错....
你冇問我,所以~~~~~~~~~~~~~就当你林错~~~~
:onion05: 喵喵在吗???我来了。。:onion14:

原帖由 toyo88 於 2008-5-28 02:31 PM 發表

信我好D~~
噢。。信你即死。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-28 04:56 PM 發表
老三有几个三嫂啊。。
哈。。哈。。加埋这个有两个了。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 walala 於 2008-5-28 05:47 PM 發表
:onion05: 喵喵在吗???我来了。。:onion14:
:014: :014: LA LA,你嚟咗啦!!

你已经落班??:onion05: