返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 05:28 PM 發表

經過一晚已經開心番啦
咁樣笑就更好
貓貓... 你開心返就好喇...   

我E+想沖去頭先個pk醫生度打距....   好痛啊....
收利是?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 howgeemun 於 2008-2-12 09:42 PM 發表

貓貓... 你開心返就好喇...   

我E+想沖去頭先個pk醫生度打距....   好痛啊....
點解呀~~邊度痛 錫番
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 09:43 PM 發表
收利是?
打劫成功
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 21:49 發表

打劫成功
haha 7個8  :onion05::onion05::onion05:
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 09:51 PM 發表

haha 7個8  :onion05::onion05::onion05:
d封真係大利事
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 21:54 發表

d封真係大利事
我今年d利是全在tvb收的!:onion14:
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 09:56 PM 發表

我今年d利是全在tvb收的!:onion14:
盧森堡興唔興派利事架
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 22:21 發表

盧森堡興唔興派利事架
無架..好似第一年年初一收過開工利是!
everyone
原帖由 wwinglin 於 2008-2-12 09:48 PM 發表

點解呀~~邊度痛 錫番
經痛.. 痛到我飆冷汗...  錫返都無用....
:019:  你地開心喇..
原帖由 howgeemun 於 2008-2-12 22:48 發表

經痛.. 痛到我飆冷汗...  錫返都無用....
唔緊要.痛兩日挨得過!
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 10:55 PM 發表

唔緊要.痛兩日挨得過!
多謝亞妹既關心吖... 希望聽日訓醒唔系一條尸喇....

妹你親戚到會唔會痛駕?? 有無咩辦法可以永遠鏟除呢種痛苦....
男人最痛