返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-2-12 23:08 發表

多謝亞妹既關心吖... 希望聽日訓醒唔系一條尸喇....

妹你親戚到會唔會痛駕?? 有無咩辦法可以永遠鏟除呢種痛苦....
感謝主!我好幸福!
唔痛架!一日攪掂!

你食panadol 得唔得!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-12 11:13 PM 發表
EmNI1WIKAHE 男人最痛
:onion03: 系女人最痛先對吖...
原帖由 lux1261 於 2008-2-12 11:15 PM 發表

感謝主!我好幸福!
唔痛架!一日攪掂!

你食panadol 得唔得!
:019: 半夜3更去邊找panadol....

真系羨慕D唔會痛既女仔...
原帖由 howgeemun 於 2008-2-12 23:32 發表

:019: 半夜3更去邊找panadol....

真系羨慕D唔會痛既女仔...
唔駛羨慕既..各人体質不用:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
:onion05: 喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wlt1110 於 2008-2-12 10:42 PM 發表
everyone
你來啦
原帖由 howgeemun 於 2008-2-12 10:48 PM 發表

經痛.. 痛到我飆冷汗...  錫返都無用....
試下飲蜜糖水, 再用熱水袋放在小腹位置會好d(小心熱水)
原帖由 ed_teck 於 2008-2-12 10:51 PM 發表
:019:  你地開心喇..
你都派得好開心呀
原帖由 felixng2007 於 2008-2-12 11:13 PM 發表
EmNI1WIKAHE 男人最痛
d可以用來比較架, 真係會痛暈架
原帖由 kingworld 於 2008-2-12 11:45 PM 發表
:onion05: 喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵 ...
喵到
喵喵~~早安~~:onion05:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-13 12:35 AM 發表
喵喵~~早安~~:onion05:
早晨~~今晚好早呀, 你個邊幾點

回復 #1032 wwinglin 的帖子

早上8點几~~
今日要返學
所以早起~~~
返學啦~~~喵喵
bye bye~~~:onion05:
原帖由 viento 於 2008-2-13 12:44 AM 發表
返學啦~~~喵喵
bye bye~~~:onion05:
上堂專心啦, 唔好掛住我啦