返回列表 回復 發帖
我的喵喵
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-13 01:10 AM 發表
我的喵喵
馨馨~~我要瞓啦~~
原帖由 wwinglin 於 13/2/2008 02:16 AM 發表

馨馨~~我要瞓啦~~
喵喵,你开心返就好。
早点休息噢 ,想你。
晚安,
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
探下喵喵先。。。。喵喵好掛著你啊 ﹗﹗

評分次數

• wwinglin

迪士尼樂園歡迎你
halo~~喵瞄。。。。来见你啊,新年好玩吗

評分次數

• wwinglin

原帖由 bourget 於 2008-2-13 05:16 AM 發表
探下喵喵先。。。。喵喵好掛著你啊 ﹗﹗
juju 我都好掛住你~~多d來探下我啦
原帖由 mk841 於 2008-2-13 11:01 AM 發表
halo~~喵瞄。。。。来见你啊,新年好玩吗
食佐好多瓜子, 而家喉嚨痛

回復 #1042 wwinglin 的帖子

是啊!~~要照顾好来咯。。。新年都是煎炸热气食物多。记得饮多杯凉水啊
原帖由 wwinglin 於 2008-2-13 12:26 AM 發表

試下飲蜜糖水, 再用熱水袋放在小腹位置會好d(小心熱水)
多謝貓貓吖...

今日好好多喇... 琴晚啊爺都有教我用熱水袋敷肚仔...

0.0 蜜糖水 有效? 等陣去supermarket買....
原帖由 howgeemun 於 2008-2-13 04:43 PM 發表

多謝貓貓吖...

今日好好多喇... 琴晚啊爺都有教我用熱水袋敷肚仔...

0.0 蜜糖水 有效? 等陣去supermarket買....
唔知得唔得~~老人家教我, 飲佐又好似好d,試下冇壞
我地做女仔都好辛苦架
原帖由 mk841 於 2008-2-13 04:23 PM 發表
是啊!~~要照顾好来咯。。。新年都是煎炸热气食物多。记得饮多杯凉水啊
而家攬住樽枇杷膏 多謝你呀
走一走,看一看~~~
愿大家在身体健康,财源滚滚来
喵喵!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵:onion05: 我黎啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 canz85 於 2008-2-13 05:09 PM 發表
走一走,看一看~~~
愿大家在身体健康,财源滚滚来
哇~~今天才出現, 等你好久啦