返回列表 回復 發帖
  喵, 你病?
原帖由 ckhooi74 於 2008-2-13 06:04 PM 發表
喵喵!
多謝輝哥~~你好型仔呀
原帖由 ed_teck 於 2008-2-13 10:46 PM 發表
  喵, 你病?
食得瓜子多, 而家喉嚨痛, ,啞佐
原帖由 wwinglin 於 2008-2-13 23:04 發表

食得瓜子多, 而家喉嚨痛, ,啞佐
比亞妹傳染!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 kingworld 於 2008-2-13 06:06 PM 發表
喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵喵 ...
:024: 新正頭,是不是要開年呀
原帖由 howgeemun 於 2008-2-13 16:43 發表

多謝貓貓吖...

今日好好多喇... 琴晚啊爺都有教我用熱水袋敷肚仔...

0.0 蜜糖水 有效? 等陣去supermarket買....
琴晚啊爺都有教我用熱水袋敷肚仔...
啊爺甘叻..都識呢d女人野! 好細心呵!
原帖由 lux1261 於 2008-2-13 11:10 PM 發表

比亞妹傳染!
哈~~亞妹d菌好厲害~~咁遠都找到我
今日啞佐~~完全沒開聲, 但係d人就報仇咁報~~猛同我講野
見我口啞啞重笑得鬼咁開心~~天呀
原帖由 lux1261 於 2008-2-13 11:23 PM 發表

琴晚啊爺都有教我用熱水袋敷肚仔...
啊爺甘叻..都識呢d女人野! 好細心呵!
因為 可能亞嫲都有呢d問題
原帖由 wwinglin 於 2008-2-13 23:32 發表

哈~~亞妹d菌好厲害~~咁遠都找到我
今日啞佐~~完全沒開聲, 但係d人就報仇咁報~~猛同我講野
見我口啞啞重笑得鬼咁開心~~天呀
今日坐巴士都聽訓好多人咳!
干其唔好返轉頭!
原帖由 wwinglin 於 2008-2-13 23:34 發表

因為 可能         
x2
真的不知所措...爱一个人真的很苦...这是一首唱出我的心声...送给大家...祝懂得爱的人...得到真爱...
  講我壞話?
喵喵我黎啦:onion05:

仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 ed_teck 於 2008-2-14 12:02 AM 發表
  講我壞話?
:onion05: 邊個夠膽講你壞話~~係讚你至真夠細心
原帖由 kingworld 於 2008-2-14 12:06 AM 發表
喵喵我黎啦:onion05:
總算唔使比你係咁喵我