返回列表 回復 發帖
囡囡早晨:onion14:
入谷温人
各位早晨呀~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-1 03:23 PM 發表

囡囡,我屋企network有问题,上唔到网,而且唔舒服,放工返屋企一时好累啦,妹妹弟弟用电脑,所以
馨馨,你好惨啊!!唔緊要,我锡番啦!:014:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-1 10:46 PM 發表

哈。。哈。。。讲坏话我就唔会喇。。我只是会讲真话。。。
:onion31: :onion31: 你仲起度狡辩~~~
原帖由 walala 於 2008-6-1 10:50 PM 發表
:onion05: 路过喵喵的地盘。。。。
LA LA,好乖喔!!!:014:

得闲就入嚟我地盘睬下场~
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-2 05:22 AM 發表
喵喵好嗎~~~好掛住你319926
我好好啊! 做咩咁啩住我啊??
原帖由 toyo88 於 2008-6-2 08:04 AM 發表
囡囡早晨:onion14:
靓仔叔叔,早晨啊!!!你今日咁乖,我请你饮杯茶~~~:onion14: :onion14:
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-2 08:20 AM 發表
各位早晨呀~~
飘飘早晨啊!!今日咁早嘅??
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-2 09:37 AM 發表

:onion31: :onion31: 你仲起度狡辩~~~
啊。。我没狡辩啊。。我对你真心架。。我对你就只会讲真话。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-2 09:47 AM 發表

啊。。我没狡辩啊。。我对你真心架。。我对你就只会讲真话。。。
咁你幾時有講過,好聼嘅真心話,俾我聴過啊???
细瞄早晨。。:onion14: 啦。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-2 10:11 AM 發表

咁你幾時有講過,好聼嘅真心話,俾我聴過啊???
咁真话系难听架喇。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #1076 ckhooi74 的帖子

:014: :014: 大哥哥~~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-2 10:50 AM 發表

咁真话系难听架喇。。
你从来都冇講過真話喔!

回復 #1053 喵喵囡囡 的帖子

喵喵,早安。今天又来看你啦... 我工作7天的,都没什么休息。
但都是比较轻松的工咯....
珍惜四人帮。。。