返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-6-2 11:05 AM 發表

你从来都冇講過真話喔!
唉。。讲真话你又唔信。。讲假话的你就信。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
囡囡~我返黎喇~~
入谷温人

回復 #1080 bmoon1977 的帖子

:014: :014: 咁你都幾好喔!工作轻松都幾羡慕啊!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #1083 喵喵囡囡 的帖子

喵喵,我又来蒲你的场啦。请问你做什么工的...?
珍惜四人帮。。。
咦....?点解今天没人吹水的...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-6-3 03:35 PM 發表
咦....?点解今天没人吹水的...?
唉。。你以为个个人日日都咁得闲的咩。。。
囡囡,唔在
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #1086 wk.hoo 的帖子

刚刚在那段时间得空,以为有人吹水。
珍惜四人帮。。。
囡囡早晨~今日到我请你饮茶~~:onion14:
入谷温人
囡囡,我黎揾你啦。。。。。。。。。。。:onion05:
喵喵... how are u...?
珍惜四人帮。。。
囡囡你都好多日无上黎喇~搞到个帖沉晒底......
快D现身喇~我地个个都挂住你架....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 11:58 AM 發表
囡囡你都好多日无上黎喇~搞到个帖沉晒底......
快D现身喇~我地个个都挂住你架....
哈。。哈。。她可能已经堕落在爱河中喇。。等她醒个阵就会浦头架喇。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 12:01 PM 發表

哈。。哈。。她可能已经堕落在爱河中喇。。等她醒个阵就会浦头架喇。。
甘我地唯有默默甘祝福他喇.....
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 12:06 PM 發表

甘我地唯有默默甘祝福他喇.....
不如,先超度喇。。。