返回列表 回復 發帖
原帖由 洛仔 於 2008-1-12 02:25 AM 發表
華仔你估5估ar
http://210.6.90.149/thread-243413-1-1.html
估~~~!!谢谢你的~~希望你们的贵帮能长红吧~~
華哥.. 路過同你講聲晚安了..
閃.. 哈哈..
原帖由 canz85 於 2008-1-12 02:31 AM 發表

估~~~!!谢谢你的~~希望你们的贵帮能长红吧~~
點解你同jacksonkua 一樣都係估曼聯 VS 紐卡素 (1:1)
原帖由 ed_teck 於 2008-1-12 02:32 AM 發表
閃.. 哈哈..
再见拉~~~ED兄~~~have a sweet dream~~
原帖由 洛仔 於 2008-1-12 02:32 AM 發表

點解你同jacksonkua 一樣都係估曼聯 VS 紐卡素 (1:1)
haha~~鬼叫我们都是曼联敌军的忠实fans~~:014: :014:
原帖由 洛仔 於 2008-1-12 02:24 AM 發表
過來see  see:onion05:
主任过黎踩场啊??
原帖由 ed_teck 於 2008-1-12 02:32 AM 發表
閃.. 哈哈..
阿爷,过场都吾吹多两句先啊?
黎踩下场先!:onion05: :onion05: :onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 vwwo 於 2008-1-12 02:49 AM 發表

主任过黎踩场啊??
係ar:onion05: 你咁夜ge...?
原帖由 lux1261 於 2008-1-12 02:57 AM 發表
黎踩下场先!:onion05: :onion05: :onion05:
阿妹,你黎踩我既场啊?
欢迎哦!:014:
得闲踩多两野啊!
原帖由 洛仔 於 2008-1-12 02:59 AM 發表

係ar:onion05: 你咁夜ge...?
系啊,我系半夜鬼黎架~~~~~~~~~~~~
原帖由 canz85 於 2008-1-12 02:35 AM 發表

haha~~鬼叫我们都是曼联敌军的忠实fans~~:014: :014:
同$作對咁惾

mu sure win:014:
有没有人啊!
电脑坏,很难上网..:onion03:
原帖由 yuka13 於 2008-1-12 09:53 AM 發表
有没有人啊!
电脑坏,很难上网..:onion03:
原来是这样啊!难怪最近很少看到你啦!:onion14:
原帖由 canz85 於 2008-1-12 02:35 AM 發表

哈哈,入来睇吓,:onion14:
有提到我嘅名啊!
(吓得我啊)
哈哈,华仔可能同我"心灵相通"。。