返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-2-1 01:48 AM 發表

好大粒番薯啵...
見過番薯踩死人嗎??? 你就是第一個證明... --- >
原帖由 ed_teck 於 1/2/2008 01:50 AM 發表

你這樣, 我就真的傷心了...

好喇.. 唔撩你... 費時俾人話我專撩女仔...
你点解伤心 ?你有风度吾系撩女仔,关心。
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #1230 ed_teck 的帖子

做番薯會方放屁個喎!:onion03:
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-1 01:51 AM 發表
我都係新來報到!
新仔甘快做到VIP?
我又要... -3-
原帖由 howgeemun 於 2008-2-1 01:54 AM 發表

見過番薯踩死人嗎??? 你就是第一個證明... --- >
.... 我唔咁死法啊...
原帖由 甘仔超 於 1/2/2008 01:52 AM 發表
多謝你先啦,冷冷地,熱鬧d好!
我都系新人来架,欢迎你啊 甘仔

回復 #1234 howgeemun 的帖子

打尖囉,
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-1 01:54 AM 發表

你点解伤心 ?你有风度吾系撩女仔,关心。
都係你了解我.. 哈哈..
原帖由 ed_teck 於 2008-2-1 01:52 AM 發表

你放過我喇...
媽媽話要尊敬老人家...  所以錫錫你系正常 -3-"
原帖由 甘仔超 於 2008-2-1 01:56 AM 發表
做番薯會方放屁個喎!:onion03:
係食番薯會放屁
原帖由 howgeemun 於 1/2/2008 01:53 AM 發表

最重要系你唔好傷心就得喇.. -3-

D男人會傷心由得距地喇... -3-" 我最緊張果個系你呀嘛...
,我很幸福,有你紧张我
原帖由 howgeemun 於 2008-2-1 01:58 AM 發表

媽媽話要尊敬老人家...  所以錫錫你系正常 -3-"
你轉汰 180 度好得人驚

回復 #1236 夜雨馨 的帖子

每次想同你傾下,但插針都唔入,
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-1 01:52 AM 發表

我关心,疼你
嗯嗯... 有左夜...咩都唔怕 -3-"
原帖由 ed_teck 於 2008-2-1 01:57 AM 發表

.... 我唔咁死法啊...
甘比我錫死...  

哇卡卡...睇你死未...