返回列表 回復 發帖
掛住喵喵 掛s 人
掛住喵喵 掛s 人
小飛機 發表於 2010-1-1 05:47 PM
乜嘢叫 '掛S人' ah
乜嘢叫 '掛S人' ah
SmileBean 發表於 2010-1-1 06:01 PM
跟佢地口吻, 即係 "掛死人"
跟佢地口吻, 即係 "掛死人"
小飛機 發表於 2010-1-1 06:09 PM
Oh, thx.
我啱訓醒咋!尋晚差D就凍S人,橫尸街頭
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
我啱訓醒咋!尋晚差D就凍S人,橫尸街頭
喵喵囡囡 發表於 2010-1-1 06:33 PM
喵~~~~

喵喵有咁多頸巾冇帶條自己用咩?
喵~~~~

喵喵有咁多頸巾冇帶條自己用咩?

小飛機 發表於 2010-1-1 06:35 PM
機機,就係冇啊!全部都係俾人嘅~~真係蠢
機機,就係冇啊!全部都係俾人嘅~~真係蠢
喵喵囡囡 發表於 2010-1-1 06:36 PM
終於琴晚幾點收工呀? 你又玩到幾點呢?
終於琴晚幾點收工呀? 你又玩到幾點呢?
小飛機 發表於 2010-1-1 06:38 PM
尋晚9點放工 足足喺公司等咗2個幾鐘先可以放人!我冇去玩,去食宵夜je。3點返屋企,我等到4點幾先可以打到的,先返都屋企 仲要落雨到凍到震
尋晚9點放工 足足喺公司等咗2個幾鐘先可以放人!我冇去玩,去食宵夜je。3點返屋企,我等到4點幾先可以打到的,先返都屋企 仲要落雨到凍到震 ...
喵喵囡囡 發表於 2010-1-1 08:10 PM
咁食夜宵都食左好耐啊,   琴晚香港冇落雨 (但唔知半夜有冇) , 喵喵有冇淋親呢?
咁食夜宵都食左好耐啊,   琴晚香港冇落雨 (但唔知半夜有冇) , 喵喵有冇淋親呢?
小飛機 發表於 2010-1-1 10:11 PM
我哋食咗個幾鐘咋 你尋晚冇出去玩咩 冇,我有遮唔使怕~不過就凍親je
good morning 喵喵, 我前晚(除夕)咪同fd 食飯, 太約11:30番到屋企
good morning 喵喵, 我前晚(除夕)咪同fd 食飯, 太約11:30番到屋企
小飛機 發表於 2010-1-2 10:58 AM
啊???咁早返屋企?你原始人嚟嘅??
我都唔鍾意逼人, 而且元旦日去行山, 早d 番屋企上嚟探你地囖
我都唔鍾意逼人, 而且元旦日去行山, 早d 番屋企上嚟探你地囖
小飛機 發表於 2010-1-2 11:33 PM
你呢個運動肉醬,都幾健康喔!咁我哋都要出去玩