返回列表 回復 發帖
原帖由 felixng2007 於 2008-2-1 03:17 AM 發表

你果d 我看過 照片中有一個女仔 都好看
你講緊邊D?? 出賣果D 相???
原帖由 felixng2007 於 2008-2-1 03:27 AM 發表

http://www.tvbnow.com/attachments/20071203_0fbe4639666b2ba89a7fSZLO66OnOq80.jpg

這個好
你貼過, 但是 delete 左?
原帖由 felixng2007 於 2008-2-1 03:27 AM 發表

http://www.tvbnow.com/attachments/20071203_0fbe4639666b2ba89a7fSZLO66OnOq80.jpg

這個好
:onion14: 呢兩個都系我朋友黎駕...

女既叫catherine

男既叫egg egg
原帖由 howgeemun 於 2008-2-1 03:29 AM 發表

:onion14: 呢兩個都系我朋友黎駕...

女既叫catherine

男既叫egg egg
蛋蛋...
原帖由 howgeemun 於 1/2/2008 03:26 AM 發表

原來夜你睇過我....

樣衰衰... 可愛.. 可憐無人愛就有我份... :019:
你很可爱,我来爱
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-1 03:24 AM 發表

我讲着梦幻自贴区,2005你烫头发的照片,我吾知他讲着那一张
果張系3年前D相....

睇返都覺得搞笑...
原帖由 felixng2007 於 1/2/2008 03:27 AM 發表

這個好
你收埋人家的照片
原帖由 ed_teck 於 2008-2-1 03:30 AM 發表

蛋蛋...
嗯嗯嗯.... :014: 唔好睇距大大只...

距好好人駕... 全班男仔之中最好既一個...

我班D男仔好多都系賤男 -.-"
我吃药,头晕啦!我闪 ,你们慢慢倾。
:sleeps: ,晚安
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-1 03:30 AM 發表

你很可爱,我来爱
嗯嗯:014:.... 有你愛...心滿意足喇....

:onion05: 甘幾時到夜自貼J?
原帖由 ed_teck 於 2008-2-1 03:28 AM 發表

你貼過, 但是 delete 左?
我有係這兒貼過我和妹妹一幅照片 已經同時刪除     shineboy 成日想和我個妹msn 佢個名都係叫catherine
原帖由 howgeemun 於 2008-2-1 03:34 AM 發表

嗯嗯:014:.... 有你愛...心滿意足喇....

:onion05: 甘幾時到夜自貼J?
好好好 快快
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-1 03:33 AM 發表
good nite kiss....

早抖喇.... 發個好夢 -3-"
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-1 03:33 AM 發表
目標藉意逃走
原帖由 felixng2007 於 2008-2-1 03:35 AM 發表

我有係這兒貼過我和妹妹一幅照片 已經同時刪除     shineboy 成日想和我個妹msn 佢個名都係叫catherine
貼左又del.... 哼...

E+快D貼返出黎...