返回列表 回復 發帖
原帖由 kentt15 於 2007-12-30 12:06 AM 發表

两点前应该会冲完 (股市)
甘又未有甘夸.....................
原帖由 vwwo 於 2007-12-30 00:47 發表

我十几岁就结婚,应该都吾算系老既.......................
哇。。。好幸福呵。。。。早结婚 (做少奶奶)

点解唔在kl读?
原帖由 kentt15 於 2007-12-30 12:59 AM 發表

哇。。。好幸福呵。。。。早结婚 (做少奶奶)

点解唔在kl读?
拒话要读独中哦,甘KL又甘鬼死塞车,我又住响 Bdr. Sg. Long,呢个区去芙蓉都吾系好远啧,慢慢行时速80km40分钟就到!
:onion05: :onion05: from KL
y everytime i came nobody chat with me de??????
LiFe iS fuLL Of pAIn
hellow all i 1st time join this chat room^_^ how ever i hope all M,X'mas and Happy N.Year
原帖由 iceman87 於 2007-12-30 01:26 AM 發表
y everytime i came nobody chat with me de??????
都吾知你同紧边个讲野,所以咪无同到你讲野喽..................咪吾开心喇!!!
踢幾腳~~~ 閃人~~~

vwwo

原帖由 ed7155 於 2007-12-30 09:52 AM 發表
vwwo姐早森
乜你都甘早啊!!!
手里还有20多亿的流动资金,明天我有空,家族里有要帮忙的股,请PM我:014: :014:
靓姐...
估吾到你的女儿仲大过我....
骄傲的人类 毁
伟大的文明 灭
哪里有爱 拯救一切
原帖由 perhaps.smile 於 2007-12-30 11:24 AM 發表
靓姐...
估吾到你的女儿仲大过我....
甘你意思是不是话靓姐老先~~
~~任逍遥~~

祝 富家豪族 各位朋友新年快樂

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 posman 於 2007-12-30 12:08 PM 發表

甘你意思是不是话靓姐老先~~
no no no...
我年轻吧了...
骄傲的人类 毁
伟大的文明 灭
哪里有爱 拯救一切