返回列表 回復 發帖

回復 #1468 lux1261 的帖子

阿妹

是时候了。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-3-4 10:28 PM 發表

咁你講乜野語言, 我打廣東話,你看得明嗎
用猜咯

可是有时看到我

是时候了。。。
原帖由 lux1261 於 2008-3-4 10:25 PM 發表

喵喵   
公主~~哎呀~~唔記得回PM呀~~多謝亞妹
原帖由 smsl 於 2008-3-4 10:29 PM 發表

用猜咯

可是有时看到我
你說什麼語言呀~~英文, 華語, 定馬來西亞語
原帖由 smsl 於 2008-3-4 22:28 發表
阿妹
又一個同事!hello
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
亞妹都黎左。。。。。:onion05:
亞妹。。。。。。。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 wwinglin 於 2008-3-4 22:31 發表

公主~~哎呀~~唔記得回PM呀~~多謝亞妹
乜野pm?
原帖由 nesta0013 於 2008-3-4 10:27 PM 發表

是啊,你好吗?
幾好呀~~
而家都沒咁忙啦~
你呢
原帖由 bourget 於 2008-3-4 22:34 發表
亞妹都黎左。。。。。:onion05:
亞妹。。。。。。。。
juju  
好開心見到你!
原帖由 wwinglin 於 2008-3-4 10:34 PM 發表

你說什麼語言呀~~英文, 華語, 定馬來西亞語
英文, 華語, 馬來語都有,可是现在在我读书这是讲很多广东话的。
讲是应该没问题,可是要写广东话,我就不会了。

是时候了。。。
原帖由 smsl 於 2008-3-4 22:38 發表

英文, 華語, 馬來語都有,可是现在在我读书这是讲很多广东话的。
慢慢來:我都是吹水鍊番黎!
原帖由 lux1261 於 2008-3-4 10:40 PM 發表

哈哈,这样就好!!

是时候了。。。
原帖由 smsl 於 2008-3-4 10:38 PM 發表

me too, I learn my chinese from here.... I'm using NJ Star cantonese pingyin !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2008-3-4 10:40 PM 發表

亞妹 chinese 好叻 啊﹗﹗ :014: :014:
迪士尼樂園歡迎你
hi......   欢迎??
我也是爱猫族。。。 :onion05: