返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-12-23 10:05 PM 發表

靓姐,你又来骗人咯.我得闲你都不同我吹水~:onion03:
我要去冲凉,所以都吾系好得闲!...........................
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 10:20 PM 發表

我要去冲凉,所以都吾系好得闲!...........................
哦。。。要等几耐你才得闲啊??:019:
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 10:41 PM 發表

哦。。。要等几耐你才得闲啊??:019:
冲好返黎喇,乜你甘心急架~~~~~
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 11:05 PM 發表

冲好返黎喇,乜你甘心急架~~~~~
甘人地等到心挂挂嘛。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 11:13 PM 發表

甘人地等到心挂挂嘛。。。
要讲到甘扬咩~~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 11:28 PM 發表

要讲到甘扬咩~~~~~~~~~
甘..我只系讲出心个句..
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 11:32 PM 發表

甘..我只系讲出心个句..
去第度讲.........................:onion05:
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 11:34 PM 發表

去第度讲.........................:onion05:
哦。。有去边啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-24 02:41 PM 發表

哦。。有去边啊。。
你话甘既时间可以去得边?
merry xmas甘多位。:014:
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-12-25 02:05 PM 發表
merry xmas甘多位。:014:
你去左边啊。。。家阵才浦头。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-25 04:06 PM 發表

你去左边啊。。。家阵才浦头。。。。
泰山岩岩学识炒股 ,日日去炒股:014: ,哈哈。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-12-27 01:36 AM 發表

泰山岩岩学识炒股 ,日日去炒股:014: ,哈哈。
哦。。甘你有买鸡精同姐姐的股吗。。。
wt i need is a decent job><
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-27 11:55 AM 發表

哦。。甘你有买鸡精同姐姐的股吗。。。
拒有买我既,不过就买得好少.............