返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-9-15 10:42 AM 發表

唔同妳玩  咁同妳玩............:onion05:
:onion05: 玩捉迷藏。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-9-15 10:46 AM 發表

咁下次唔蒸 不如抄呢
我後台好厚~
抄唔到
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 10:44 AM 發表

新币$15一套姐,低到烂!!我地呢度要卖马币百几蚊
又真係好平播 幾時幫我買番百0/2百套呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-15 10:44 AM 發表

妳仲記得  我已經唔記得攞
你无记性ar ma, 女主角死,我一定记得啦!!

开始睇前面既时候真系好激动:024:  个后母同个妹妹真系讨厌

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-15 10:46 AM 發表

韓國都唔多鐘意happy ending~
我睇個d多數悲劇收場:onion03:
所以睇一套就得啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 10:46 AM 發表

咁何生咪食banana~
因為佢年紀大
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 10:46 AM 發表

妳每日都俾我捉到架啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-15 10:49 AM 發表

所以睇一套就得啦
高見
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-15 10:47 AM 發表

我後台好厚~
抄唔到
厚唔厚得個本電話簿
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-15 10:46 AM 發表

韓國都唔多鐘意happy ending~
我睇個d多數悲劇收場:onion03:
:onion03: 而且一定会系女主角有个守护着,但系女主角只钟意男主角既!!

原帖由 chu553358 於 2007-9-15 10:48 AM 發表

又真係好平播 幾時幫我買番百0/2百套呀
百0/2百套,我个friend会晤会比海关栏住ga

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 10:48 AM 發表

你无记性ar ma, 女主角死,我一定记得啦!!

开始睇前面既时候真系好激动:024:  个后母同个妹妹真系讨厌
咁不如妳由第一集開始遘俾我聽 遘到大結局
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-15 10:51 AM 發表

厚唔厚得個本電話簿
知唔知我係边個搵返黎~
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 10:51 AM 發表

:onion03: 而且一定会系女主角有个守护着,但系女主角只钟意男主角既!!
不過呢個係佢作風
原帖由 星明月日朗 於 2007-9-15 10:49 AM 發表

咁何生咪食banana~
因為佢年紀大
我认同,但系据仲系觉得自己年轻