返回列表 回復 發帖

回復 #1605 wk.hoo 的帖子

掂!~就吾洗响度做餐死啦!~~~~~~~大佬
你被泰山误倒左拉.
查实最有钱个是~~~~~~~~~~`{李兆基}
原帖由 bibi1205 於 2008-1-7 01:54 PM 發表
掂!~就吾洗响度做餐死啦!~~~~~~~大佬
你被泰山误倒左拉.
查实最有钱个是~~~~~~~~~~`{李兆基}
哦。。甘你没念过番来嘛。。。

回復 #1607 wk.hoo 的帖子

有ge.不过想找多几年先回去.malaysia好热我怕返倒去会吾惯
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-7 12:05 AM 發表

是囖。。我都觉他几掂下。。。
他真是好多好多,
他在加拿大有六七年喇。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2008-1-7 02:38 PM 發表

他真是好多好多,210686
他在加拿大有六七年喇。210687
hihi, 泰山!!!好久没进来搞搞阵~~~
~~任逍遥~~

回復 #1609 jacky760425 的帖子

最败六匕年都系得个~~~~~桔~~~~~~~~~~~`
就系找吾到地人先知留甘久:onion03:
好像泰山已经找到一桶回去,现在系第二桶啊

回復 #1610 posman 的帖子

泰山最近忙于炒股票,吾得闲吹水
原帖由 bibi1205 於 2008-1-7 09:42 PM 發表
泰山最近忙于炒股票,吾得闲吹水
甘是不是得你一个人向度啊~~
~~任逍遥~~

回復 #1613 posman 的帖子

吾系我们有一大班马来西亚朋友响度:onion18:
原帖由 posman 於 2008-1-7 09:22 PM 發表

hihi, 泰山!!!好久没进来搞搞阵~~~
是啊鸡哥,你好吗?你是不是想搞搞阵呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?

回復 #1611 bibi1205 的帖子

第二捅,哈哈,是就好喇。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2008-1-9 12:42 PM 發表

是啊鸡哥,你好吗?你是不是想搞搞阵呢?212058
有么给我搞啊
~~任逍遥~~
原帖由 bibi1205 於 2008-1-8 09:07 PM 發表
吾系我们有一大班马来西亚朋友响度:onion18:
哦。。甘都有个照应喇。。。:014:
原帖由 jacky760425 於 2008-1-9 12:42 PM 發表

是啊鸡哥,你好吗?你是不是想搞搞阵呢?212058
你话呢。。唔搞野又点对的住泰山哥你喎。。。
我繼續路過~