返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 04:31 PM 發表

好像如花的喎。。
系吾系好靓呢??!!
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 04:34 PM 發表

系吾系好靓呢??!!
靓姐,当然顶呱呱啦~~
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 04:34 PM 發表

系吾系好靓呢??!!
不是平时的姐姐...是不是鸡精教坏你...
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 04:41 PM 發表

不是平时的姐姐...是不是鸡精教坏你...
我系俾拒激到我傻左.............................
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 04:46 PM 發表

我系俾拒激到我傻左.............................
系不系甘大嚄啊...
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 04:49 PM 發表

系不系甘大嚄啊...
再加上股票行度又无乜收获............................
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 04:53 PM 發表

再加上股票行度又无乜收获............................
哦..我都没乜去玩囖..
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 04:56 PM 發表

哦..我都没乜去玩囖..
你放弃??
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 05:01 PM 發表

你放弃??
哦。。养好身子先囖。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 05:03 PM 發表

哦。。养好身子先囖。。。
如果真系想养身既话,吾该你就朝朝早去行山(因为要吸收多D新鲜空气).

跟住傍晚就去游水!
如果你可以做到以上既话,甘就真系可以--"事半功倍"喽!
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 05:12 PM 發表

如果真系想养身既话,吾该你就朝朝早去行山(因为要吸收多D新鲜空气).

跟住傍晚就去游水!
如果你可以做到以上既话,甘就真系可以--"事半功倍"喽! ...
哦..以前我有跑步的..一跑就个几钟..不过,家阵就不掂囖..:onion05:

我...我不识游水架...
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 05:22 PM 發表

哦..以前我有跑步的..一跑就个几钟..不过,家阵就不掂囖..:onion05:

我...我不识游水架...
我吾系叫你去跑步...........................:019:
你既目的系吸收新鲜空气.........................
吾识游水咪去学喽!!!:024:
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 05:31 PM 發表

我吾系叫你去跑步...........................:019:
你既目的系吸收新鲜空气.........................
吾识游水咪去学喽!!!:024:
姐姐。。我有事要出去了。。今晚再吹过啦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 05:46 PM 發表

你喝完coke + 药 高高地闪去边啊
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-23 05:46 PM 發表

咪甘夜返啊!!