返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-12-24 11:46 AM 發表

靓姐,依本伤我~~:onion03:  看不起我间企业~~~:onion03: :onion03:
你个鸡精啊,平时同我顶颈都算喇.
而家你仲损害我既名誉!!:024:
山水有相逢,俾我见到你呢,我就兼生捻死你!!
原帖由 vwwo 於 2007-12-24 02:54 PM 發表

哦。。。又有D火药味囖。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-24 07:53 PM 發表

哦。。。又有D火药味囖。。。。
一日都系你吾好,教出甘既靓!:024:
原帖由 vwwo 於 2007-12-24 02:54 PM 發表

靓姐,给块镜你照下!!~~你D鱼尾纹激都出晒来~~

好像黑山老妖~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-24 08:33 PM 發表

靓姐,给块镜你照下!!~~你D鱼尾纹激都出晒来~~

好像黑山老妖~~
似乜都无所谓喇................
原帖由 vwwo 於 2007-12-24 08:47 PM 發表

似乜都无所谓喇................
不好甘激动啦~~我没讲你坏话啊~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-24 08:50 PM 發表

不好甘激动啦~~我没讲你坏话啊~~
乜都好喇..........................
原帖由 vwwo 於 2007-12-24 08:53 PM 發表

乜都好喇..........................
你是不是今晚没街去,所以心情down晒
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2007-12-24 08:55 PM 發表

你是不是今晚没街去,所以心情down晒
当然啦 边有人要同阿婆出街
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回復 #1 马来熊猫 的帖子

我是新人请多多指教
原帖由 海龟 於 2007-12-24 11:09 PM 發表
我是新人请多多指教
欢迎你加入此家族!
咦?鸡精去咗边 他都有人约

回復 #1681 马来熊猫 的帖子

平安夜嘛~    看开点啦:014:
原帖由 海龟 於 2007-12-24 11:31 PM 發表
平安夜嘛~    看开点啦:014:
条友应该被人捉来当火鸡来庆祝圣诞节了
我女友说你可怜哦     一个人在家
:019: :019: